- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #52963 üzenetére
Köszi a segítséget
ez megoldotta a problémámat, a hiba megszünt
-
Gali199qd
tag
Sziasztok !
Megoldódott a problémám :D visszavittem a Bluechiphez és kicserélték gariban :) -
Gali199qd
tag
Igen úgy ahogy leírtad olyan részekre osztotta csak már belekavarodtam a dologba
és igen a pc boltos után lett ilyen. Marad a csere inkább.
-
Gali199qd
tag
Akkor az elejéről (nem írtam le teljesen az én hibám) megkaptam a vinyót és a PCm-ben ami G41es chipset-ű rákötöttem SATA-n belülre. Leformáztam és akkor az MBR és GPT -t hozta fel a Win7 lehetőségnek. Az MBR-el ketté osztotta kb 1tb + 700gb (ez kb 2tb ) , GPT-ként is megnéztem azzal pedig 2.7Tb lett egyben azaz 3TB . Hagytam is a dolgot inkább és elvittem a gépet+ vinyót egy PC üzletben mivel nem stimmelt az MBR leosztása(mondták hogy régi a chipset és nemtudja lekezelni) . Ott GPT-ként is megvolt a 3Tb de leformázták 2tb-nak és onnantól kezdve nem is látta másként a PC-m. Tegnap visszamentem a vinyóval hozzájuk hogy csináljanak vele valamit hogy meglegyen a 3tb.(azok USB-n keresztül nézték meg és ott is csak 2tb volt már) Azt mondták hogy ennyi van és kész vagy garis csere/javítás. (elbaszták a vinyómat) Ez a budaörsi tbpcboltban történt...
-
Gali199qd
tag
Senkinek semmi más megoldása nincsen ?
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #51501 üzenetére
Ez amit küldtél hasznos, de az a MHDD program nekem nincs meg a letölthető verziók meg nem mennek ... valami hülyeségeket elkezdett letölteni és utána takaríthattam le is azokat.
Ezen kívül semmilyen más megoldás nem létezik?
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #51501 üzenetére
-
Gali199qd
tag
válasz
King Unique #51498 üzenetére
Az első változatról azaz erről lenne szó nálam is
https://m.logout.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/keres.php?suser=Oki23 -
Gali199qd
tag
Igen GPT de csak ekkor látta 2tb --ként ha meg MBR -en volt akkor meg mind a 3tb megvolt
-
Gali199qd
tag
Sziasztok !
Olyan gondom van a vinyóval (Toshiba PC300 3TB) hogy le lett formázva +partícióként is meg lett csinálva, de a régi gépemen csak 2 TB lett a vinyó ( G41-es chipset van benne ) és nemrég vettem egy újabb lapot (Asus H81M-A) és ez ugyanúgy csak 2 TB-ot lát belőle . Vissza lehet állítani a teljes 3Tb -nyi helyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest