Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

George7823
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor nekem nem megoldható mivel nincs ilyen slotom.

- 

George7823
csendes tag
Ha van egy USB3 csatlakozójú külső merevlemezem (gyári) akkor, okoz valami gondot ha USB2.0 ba dugom be mivel nincs 3.0 a gépemben. A mA számban a 2.0 az 500 mA, a 3.0 az 900 mA ahogy olvasom, van külső megtáplálása külön a külső merevlemezemnek egyébként. Tehát Okoz valami gondot? A másik kérdésem az lenne ami még felmerült bennem, hogy a laptopomba meg lehet oldani hogy legyen USB3.0 valahogyan ki lehet cserélni a gyári 2.0 mat 3.0 ra?
 - 

George7823
csendes tag
válasz

hotkar

üzenetére
						Most a Runtime GetDataBack for NTFS programmal másolom le a dolgokat amiket tudok amennyi helyem van, aztán majd valahogy megoldom ideglenesen átmásolom majd haverom gépére vissza hozom aztán ismét elindítom tehát elég hosszadalmas folyamat lesz.
Annyi kérdésem lenne amit te mondasz az tulajdonképpen mit csinál a meghajtómmal? A RAW formátumot vissza állítja NTFS re és akkor minden adatom megmarad? Ha ezt csinálja akkor ez kis segítség lenne. mert lehet tudnék belőle törölni hogy meg tudjam mi kell és mi nem és talán letudnám annyira csökkenteni hogy át tudjam másolni az itthoni meghajtókra hogy utána leformázzam apum hordozhatóját.
 - 

George7823
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy apumnak van egy 1,5 TB os USB merevlemeze ami teli van mindenfélével. Véletlenül kirántotta az USB-t, miután vissza dugtuk RAW meghajtóként ismerte fel a gép. Runtime GetDataBack for NTFS el vissza tudnám állítani az adatokat mert látja a program meg nem élősszőr kell használnom, viszont egy olyan gondom van hogy már majdnem teli van a meghajtó és nincs másik meghajtóm amire vissza tudnék állítani mindent, még részletekben sincs annyi meghajtó. Létezik valami módszer akár ebben a programban amit én használok ami helyre hozza? Ha jól sejtem maga az index tábla romolhatott el mikor kihúzódott a gép. Fórumokon kerestem ilyen programot de nem igazán találtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
 - WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
 - Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
 - WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
 - Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt

- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest