Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor nekem nem megoldható mivel nincs ilyen slotom.
-
George7823
csendes tag
Ha van egy USB3 csatlakozójú külső merevlemezem (gyári) akkor, okoz valami gondot ha USB2.0 ba dugom be mivel nincs 3.0 a gépemben. A mA számban a 2.0 az 500 mA, a 3.0 az 900 mA ahogy olvasom, van külső megtáplálása külön a külső merevlemezemnek egyébként. Tehát Okoz valami gondot? A másik kérdésem az lenne ami még felmerült bennem, hogy a laptopomba meg lehet oldani hogy legyen USB3.0 valahogyan ki lehet cserélni a gyári 2.0 mat 3.0 ra?
-
George7823
csendes tag
válasz
hotkar #37877 üzenetére
Most a Runtime GetDataBack for NTFS programmal másolom le a dolgokat amiket tudok amennyi helyem van, aztán majd valahogy megoldom ideglenesen átmásolom majd haverom gépére vissza hozom aztán ismét elindítom tehát elég hosszadalmas folyamat lesz.
Annyi kérdésem lenne amit te mondasz az tulajdonképpen mit csinál a meghajtómmal? A RAW formátumot vissza állítja NTFS re és akkor minden adatom megmarad? Ha ezt csinálja akkor ez kis segítség lenne. mert lehet tudnék belőle törölni hogy meg tudjam mi kell és mi nem és talán letudnám annyira csökkenteni hogy át tudjam másolni az itthoni meghajtókra hogy utána leformázzam apum hordozhatóját.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy apumnak van egy 1,5 TB os USB merevlemeze ami teli van mindenfélével. Véletlenül kirántotta az USB-t, miután vissza dugtuk RAW meghajtóként ismerte fel a gép. Runtime GetDataBack for NTFS el vissza tudnám állítani az adatokat mert látja a program meg nem élősszőr kell használnom, viszont egy olyan gondom van hogy már majdnem teli van a meghajtó és nincs másik meghajtóm amire vissza tudnék állítani mindent, még részletekben sincs annyi meghajtó. Létezik valami módszer akár ebben a programban amit én használok ami helyre hozza? Ha jól sejtem maga az index tábla romolhatott el mikor kihúzódott a gép. Fórumokon kerestem ilyen programot de nem igazán találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged