- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AwesomeJazz
csendes tag
Valószínűleg 1 album lenne rajta ami nem nagy helyet foglal körülbelül maximum 100 kép amit nem tudok pótolni. Titkosítással nem próbálkoztam mert nem láttam értelmét. A többi kép azt hiszem beszerezhető családtagoktól. Nem érdekel a többi anyag ami a HDD van, Csak az az album legyen meg.
-
AwesomeJazz
csendes tag
válasz
liksoft #28599 üzenetére
Lehet titkosítani, viszont akár dupla bal klikkel kattintok az eszközre ( G:. meghajtó ) akár jobb klikkel kattintok elkezd gondolkozni a gép és ismételten kidobja a Formázást valamint az Adathibát.
A fényképek és videók egy része megvan DVD-n illetve CD-n de van néhány kép, dokumentum ami nincs rögzítve lemezen, csak a HDD-n van. És örülnék ha megmaradna, van még rajta film és egyéb más de az letölthető akármikor, az nem is fontos!
-
AwesomeJazz
csendes tag
Na szóval, ha csatlakoztatom usb-n keresztül a külső HDD-t (ami egy házban van a fentiekben leirtak alapján ami a dobozra van írva) beolvassa valamint a sajátgépben kijelzi, hogy G meghajtó. De belelépni nem tudok mert azt írja ki, hogy használat előtt formázni kell. Nem formázom tehát a MÉGSE gombra kattintok. Ekkor előbukkan egy ablak melyben azt írja, hogy " Adathiba (CRC) ". Tehát voltaképp felismeri, hogy van ott valami, de semmi adatot nem tud felmutatni.
Tehát egy aluminium házas 3,5" SATA HDD-ről van szó ami 1500GB-os. Talán 2 éves. USB-n csatlakozik a számítógéphez.
Nem vagyok ennek szakértője tehát nem tudom mit kellene róla elmondani, De amit kérdeztek arra szerintem maradéktalanul válaszoltam azt hiszem. Legalábbis próbáltam. -
AwesomeJazz
csendes tag
Nagyon remélem hogy tényleg csak usb probléma és nem a HDD-nek van baja.
-
AwesomeJazz
csendes tag
Akkor ezek szerint ha csatlakoztatom direktbe a gépbe valószínűleg beolvassa és nem vesznek el a dolgaim?
Volt már gondom ezelőtt is, hogy meg akartam nyitni a külső HDD-t és nehezen nyitja meg vagy akár le is fagy. Lassan reagál. Ez az usb kábel miatt lehet? -
AwesomeJazz
csendes tag
Így USB-n át nem maradhat?
Valamint ha most leformázom, használható marad? ( Mármint működőképes lesz-e )
Ha leformáztam akkor egy programmal a törölt fájlokból vissza tudok állítani fontosakat?
-
AwesomeJazz
csendes tag
Captiva one touch backup external hard disc drive
-Compliant with usb 2.0 and usb 1.1 standard
-Transfer rate availabla for 480 Mbps / 12 Mbps
-Suitable for 3,5' SATA hard disc drives
-Plug-play and hot-plugEz áll a dobozon. Nem tudom miben segít számotokra
Asztali gépem van
Intel(R) Celeron(R) CPU E1500 @ 2,20GHz 2,19 GHz
3 GB ram
ATI Raedon HD 5670, 1gb GDDR5 2GB Hyper Memory videokártya -
AwesomeJazz
csendes tag
őőm 3,5" van a dobozon ha egyáltalán arra gondolsz. Nem akarok hülyeséget mondani
-
AwesomeJazz
csendes tag
Ha hagyom leformázni, használható lesz még igaz?
-
AwesomeJazz
csendes tag
szóval a külső HDD ről fut 1-2 torrentem mint seedelés, valamint filmek és ugye családi dolgok is vannak rajta.
tegnap még ment rendesen, este nézni szerettem volna egy filmet de akkor már nem sikerült megnyitni, okot nem tudok, hogy miért. Windows 7-em van, sajátgépben kijön, hogy G meghajtó de semmi más, megnyitni nem tudom, hallom hogy megy a HDD gondolkozik de nem tudok belenézni. Majd ki írja a korábban emlitett formázást és ha a mégsére kattintok akkor kijön egy " Adathiba CRC "
Nagyon nem szeretném, hogy elvesszenek a dolgok és költeni sem szeretnék rá nagyobb összegeket. -
AwesomeJazz
csendes tag
De épp ez az, hogy nem tudok belelépni : S Valahogy bele kellene lépnem hogy lementsem a kellő adatokat de nem enged belelépni sehogysem : S
-
AwesomeJazz
csendes tag
I/O Error 'Unknown error (87)' reading sector 2930271965 on G:. Do you want to cintinue?
választási lehetőségek: Yes, Cancel, Yes to all, Help
Mit tegyek? Nem értek az ilyenekhez, hülyeséget nem akarok csinálni
-
AwesomeJazz
csendes tag
Sajnos körülbelül 800-1000Gb között voltak az adatok, a gépem alapból 300GB. Esetleg nincs valami program amivel csak a legfontosabb dolgokat tudnám levenni róla, hogy utána formázhassam?
Mert nem minden kell róla, nem életbevágó dolgok. De vannak családi képek, videók ami egy örök emlék számomra és a családom számára és az nem veszhet el. -
AwesomeJazz
csendes tag
Sziasztok! van egy 1500 GB-os külső SATA HDD-m tegnap óta ki ir egy olyat, hogy " a meghajtoban található lemezt használat előtt formázni kell " De nem akarom formázni, volt már használva a HDD, hogy tudnám kiküszöbölni a hibát formázás nélkül, az adatok megtartásával?? Kérlek segítsetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest