- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Sziasztok, az baj hogy ha az energia gazdálkodásban a hdd-t úgy állítottam be hogy soha ne kapcsoljon ki mert zavart hogy 20 percre volt állítva a kikapcsolás és utána ha használtam a gépet hallottam mindig hogy felpörög
-
patow
senior tag
válasz
King Unique #42369 üzenetére
Újra a régi
-
patow
senior tag
válasz
King Unique #42369 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom egyet
-
patow
senior tag
Sziasztok egy olyan problémám van a pc -m ben üzemel egy Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB (WD10EZEX) és mostanában lassab lett kb 40mb s-al vajon mi lehet a probéma ,esetleg egy formázás segíthet? hard disk sentinel szerint 100%-os
-
patow
senior tag
válasz
King Unique #41451 üzenetére
Köszönöm,mindenképpen kicseréltetem de ha jól értem ez a kikapcsolás állítás csak akkor működik ha pc-vel van összekötve,tv-nél nem.
-
patow
senior tag
válasz
King Unique #41447 üzenetére
Szia most beszéltem az Aqua-val és kitudom cseréltetni My Passportot ultrára és akkor azon van olyan program amin lehet állítani?
-
patow
senior tag
válasz
Lacielvtárs #41444 üzenetére
Egy régebbi samu, most megnéztem de nincs.
-
patow
senior tag
válasz
King Unique #41439 üzenetére
Igen 2,5" Elements Portable, és tv-hez használom és amíg a tv megy addig forog ha kel ha nem kel, a toshiba az okosan és kikapcsol. Azt hittem hogy minden külső hdd kikapcsol egy idő után ha inaktív, hát ez nem. De nem gond ahogy quailstorm koléga mondja csak forogjon nyugodtan.
-
patow
senior tag
válasz
quailstorm #41437 üzenetére
Ha jól értem akkor a WD elektronikája más ként müködteti a benne lévő hdd-t mint a Toshibáé de attól semmi baja nem lesz a WD-nek hogy az állandóan pörgeti a lemezt nem úgy mint a Toshiba. A választ köszönöm.
-
patow
senior tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy vásároltam egy Western Digital Elements 1TB külső merevlemezt és az normális hogy állandóan megy hallani hogy forog a lemez merthogy van egy régebbi toshibám ami viszont ha pl megállítom egy film lejátszását akkor egy pár perc után kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest