Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Sziasztok. Van egy Samsung HD502HJ vinyóm és elkezdett kattogni a gépemben miután újratettem a rendszert ( Gigabyte H87 chipset ). Azt ne kérdezzétek előtte miért volt jó szintén 8.1 win alatt. Olvastam itt, hogy új firmware kell rá. Az itt [link] leírt segítséggel sikerült a frissítés, de nem segített. Hd sentinellel kapott egy 25 órás lemezfelület újrainicializálást, de semmi gond vele. Külső rackbe téve usb 3.0-án tökéletes, semmi kattogás. Ahogy beteszem a gépbe és megkapja a sata3-at csattog. Ezek szerint backup vinyó lesz belőle?
2. Vettem egy 2 TB wd redet a kattogás hallatán. Mikor most próbaképpen beszereltem az 5. sata eszközként ezt a fenti régi 500-as samut hátha mégis jó ( Biosban piszkáltam sata vezérlőt de csak az 500-asra vonatkozóan), az új vinyó esetében a lemezkezelő inicializálást kért. így kötetet kellett újra létrehozzak és elszálltak a filmek. Nem ért nagy veszteség, mert csak 1 hetes, de akkor is. Mitől lehetett ez?
-
LanyUs
őstag
Sziasztok, sajna nekem is leállt a 2003-as Hitachi Desktar 120-as vinyóm, rajta sok cuccommal. Menet közben hangosan leesett fordulat, mintha leparkolt volna, azután már fel se pörgött. Az elektronikája sértetlennek tűnik. Aztán az itt olvasott csuklós pörgetés után már felpörög a vinyó, de csattog a lemez és mindig ugyanoda visszaugrik. Erre van még vmi trükk?
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged