Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Sk8erPeter #10253 üzenetére

Hogy írjam hogy ezen ne sértődj meg...
    Azért írtam offba mert nem olyan nagy problem. Legalábbis eddig 1x fordult elő az uj vinyoval (régebben is volt de akkor lehet a szar vinyo miatt), lehet release a szar. De gondoltam ha vki esetleg vmi szerencse folytán ebből tudja pontosan hogy mi a hiba oka az megosztja(tudom naiv vagyok, de hátha bejön alapon).
    Persze tisztában vagyok azzal hogy ez egy nehezen átlátható dolog és rengeteg minden okozhatja. Ha nem így lenne valszeg kikövetkeztettem volna én is.
    Azzal is tisztában vagyok hogy iszonyú nehéz másnak távolról segíteni. Pláne egy ilyen hibánál ami akármitől lehet. Ezért nem is vártam csodát. Ha

Tuningnál tudom hogy fixálni kell a pcie frekit. Sajnos nem nyilvánvalo hogy minden tuningos így tesz, de én sokat olvastam, tanultam másoktol mietlőtt tuningolásba kezdtem volna. Ha vmit nem értek biztos utánanézek és nem össze-vissza állítgatok.
    Tisztában vagyok a chkdsk működésével is, tudom hogy én is kezdeményezhetem, de mivel nem zavart annyira a problem ezért nem indítottam. Így visszaolvasva ez a rész tényleg félreérthető volt. :)
    Részemről nincs harag. :R

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Sk8erPeter #10251 üzenetére

Adataim rész erre valo. Mármint hogy ne kelljen az embernek a konfigját leírogatni meg megkérdezni. Persze tudom sokan nem használják. Én figyelek rá. Amugy Chifi GPS-450AA.

Már nincs huzva, azaz van de nagyon minimálisan (1,8@2,3). Egy jó fél-1 éve volt 3,2-re. Pont akkor vettem vissza amikor az első gondok jelentkeztek, hátha amiatt, de nem amiatt volt. Aztán már lusta voltam az uj p45-ös lappal is megkeresni a stabil maximumot, meg fölösleges is volt, minden megy gyönyörűen 1680ban így is.

chkdsk most nem volt. Anno a durvább hibáknál volt, hiába javított ki 1x-1x ezt-azt nem mindig talált az se hibát illetve a problémák továbbra is fennálltak. Meg ugye miután a win összeomlott egyértelmű volt számomra hogy HDD csere lesz. Addigra már tudtam hogy a torrent hibák vinyo miatt vannak.

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Kernel #10244 üzenetére

Mivel eddig minden ment fölösleges időhuzásnak tartom hogy még az is lefusson. Egyetlen egyszer nem volt baj semmivel amit kíirtam normális minőségű dvd-re. Ez ugye nem garantálja hogy ezután sem lesz gond, de így sem 2 perc egy dvd kiírás ugy meg kb megduplázódna.
    Viszony amikor másik partícióra csinálok adatmentést akkor tuti átnézem majd TC-vel.

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Kernel #10242 üzenetére

Alaplap és vinyo lett cserélve nemrég. HDD hasonlók miatt. Bár azok a jelenségek egy picit durvábbak voltak. Pl torrentről 1-2gb felett semmi se jött le crc hiba nélkül. Amikor a hibás fileokat ujra leszedtem akkor meg az addig hibátlan fileokra írt crc-t. Ördögi körforgás. 4-5gb-os cuccnál esélytelen volt hogy összerakjam a rarokat. Sokat olvastam utána és elvileg ez vinyo hiba volt. Ami beigazolódni is látszik mert a win is beszart rajta nemsokkal a hibák megjelenése után(1honap max) másrészt ilyen gondom az uj vinyo óta nincs. Legalábbis nem ilyen komoly.
    Az alaplapot meg bios hiba miatt amugy is cserélnem kellett.
    Most már csak a táp jöhetne szóba. De akkor nagy terhelés alatt(game) kéne előjönni a hibáknak, és fallout3-on kívül semmi se fagy, lép ki. Amugy mióta írtam az F3 se fagy. Csak 2h-ként picit megáll a game 1-2 mp-re aztán megy tovább.

DVD írásnál semmi gondom nem volt még pedig az íróm is már vagy 3éves (LG). Max annyi hogy csak a minőségi lemezeket szereti. Az TDK-t nemigen(10/2rossz), meg a noname lemezeket, esetleg 1-2 szarabb CD-t(régen a szines maxell-ek). Verbaval nem volt még gondom 1x se. Kivétel nélkül hibátlanra írt minden verba dvd-t. Legalábbis én hibátlannak veszem azt ami írás után működik ha használni szeretném. Tehát ilyen progikkal stb nem néztem meg hogy byte-ra egyezik e.
    Ez a TC összehasonlítás nekem új. De ezentúl ha fontos dolgokat mentek másik partícióra akkor megnézem majd. Eddig csak a kiírt méret alapján néztem hogy azonos e, nem tudom hogy TC azzal az opcióval hogy nézi meg. Ha csak a méretre kukkant rá akkor azt eddig én is megtettem szal mind1.
    Sry a hosszu hsz miatt. :B

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Zeratul #10234 üzenetére

Köszi. :R Akkor megnyugodtam. :)
    Csak néha a kicsomagolásnál is vannak érdekes dolgok aztán gondoltam hátha.
    Pl leszedek vmit darabolt rar-ban, sfv ok, kicsomagolja ok. Mondjuk közbe vmiért letörlöm az iso-t(inkább gameknél fordul) és ezért ujra ki kell csomagolnom akkor meg már hibát dob vagy kicsomagolásnál vagy ha ott nem is akkor a telepítésnél. Hogy ez a mi a szartol lehet? Mert lejön rendesen megvan minden, minden hibátlan, elsőre megy is simán és ha másodszor kicsom + telepítem akkor jön ez. :F

• ez_meg_emaz

őstag

Hi.
    Más topikba már írtam, nem szokásom 2 helyre de ahogy nézem a sata merevlemez hibák topik haldoklik.
    Nem tudom hogy ez hiba-e majd ti megmondjátok de gyanus nekem amit a hdd sentinel mutat.

Másnak is ennyi hibát ír a hdd sentinel? Legalábbis annak akinek seagate-je van. A samusung vinyoimnál ez az érték 0, de legalábbis <10 és nem 83-25 millio :Y
    Hibás a fej vagy a mechanika vagy mi? Amugy konkrét hibákat nem vettem észre. Fallout3 fagyogat ki csak de szerintem nincs köze ehhez, mert a többi game hibátlanul megy, bár mással most alig játszok az is igaz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés