Új hozzászólás Aktív témák
-
javorszky
tag
válasz
King Unique #53079 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült!
-
javorszky
tag
válasz
King Unique #53079 üzenetére
Még egyszer nagyon szépen köszönöm !
Holnap meg próbálom! -
javorszky
tag
válasz
King Unique #53077 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen segítőkész vagy,én meg nagyon hülye vagyok.A disk 4 et ha törlöm utána a betű jeleket írjam be?
J - l ??? És ezeket is töröljem?Csak disk 4-el kell végig csinálni amit leírtál vagy mindegyikkel?Vagy csak azt kell végig csinálnom amit leírtál és kész,semmi több.
Nem tudom mire gondolsz,hogy be másolom egyes-ével. -
javorszky
tag
válasz
King Unique #53075 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Semmi adat nem kell róla!Meg próbálom majd,de nem hiszem,hogy sikerülni fog nekem parancssorral.Nem vagyok egy nagy PC guru. -
javorszky
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e.Van két ssd és egy 3 tb sata vinyó,amit nem lát a bios se.Ezelőtt ezzel a 3 vinyóval ment.Biost frissítettem.Mi lehet a gond? -
javorszky
tag
Köszönöm megoldottam!
-
javorszky
tag
válasz
Sanchez638 #45881 üzenetére
És azt ,hogy kell?Segítenél?
-
javorszky
tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám a sógorom laptopja 500Gb vinyó,meg particionálva 80/420GB.Egyik napról a másikra rendszeré leesett 2.7gb-ra és sehol nem találom az 50Gb lógást.Átnéztem a C-n minden egyes mappát a C amit lefoglal kb.25-27Gb.De akkor hol van 50Gb ?????Ebbe szeretném kérni segítségeteket hátha tud valaki valami okosat mondani.
-
javorszky
tag
Köszönöm a segítséged feltettem a driver-t és minden olyan mint régen.Probléma megoldva.Még egyszer köszi !!!!!!
-
javorszky
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged