Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
FishAir
senior tag
Hehh. Egyre érdekesebb. Véletlenül úgyhagytam a gépet és elszaladtam egy fél órára. Visszajöttem író sehol, nincs áram alatt ki sem lehet nyitni szal teljes riadalom.
Szétszedtem, lehúztam a molexet és visszadugtam, de jól rányomtam, amit egyébként nem szoktam ,mert nehéz utána leszedni.
Na mondom akkor bedugom a racket is próba cseresznye. Hát láss csodát, működik. Az elképzelhető, hogy a molex nem volt rajta rendesen és az okoz ilyen galibát? -
FishAir
senior tag
Sziasztok.
A problémám a következő. Van 2 vinyó pri master és slave meg egy mobilrackben még egy sec slave mellette egy író sec master. Tegnapig csodálatosan működött amíg ki nem cseréltem a procimat. Most úgy üzemel, hogy ha csak a rack van rákötve a kábelre működik, ha csak az író akkor az is, de együtt nem hajlandóak működni. Hibaüzenet az elején asszem ez, hogy sec slave disk error. Asszem már összes létező variációt végigjátszottam, de semmi. Kicseréltem 40 eres kábelre is a másodlagos csatornán. Semmi. A régi gépemmel is volt ilyen egyszer, de az megjavult valahogy, csak nemtudom mit csináltam már vele
Valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szétszedtem, lehúztam a molexet és visszadugtam, de jól rányomtam, amit egyébként nem szoktam ,mert nehéz utána leszedni.