- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
válasz
gyulabs #3056 üzenetére
hát ezaz h mindkettő vinyon ez lett a fájlokkal, főleg ezért sem értem az egészet.mondom jelszót meg soha az életben nem használtam, ezért is voltam meglőve h akkor most mit is írjak be.én is gondoltam virusra, de virusírtó nem talált semmit. a telepítő tuti nem mert mindig azt használom, és eddig nem volt gond vele. jah hát tegnap raktam újra, és ahogy akrtam ugye visszarakni a progikat na akkor jelentkezett ez a hiba.ami van a vinyón olyan fájl ami nem installos és exe annak löttek, illetve lövi ki a gépet 1ből.érdekes abbisztos
-
rol33
aktív tag
nah tehát az igazsághoz hozzátartozik még h azért kellett új wint raknom, mert tegnapi nap gép müxik mint máskor, erre mondom nyomok egy resit erre mi fogad, h írjam be a felhasznó nevem ill. a jelszót. namost ezeket én sosem állítottam be, ígyhát hiába irogattam akármit nem tudtam belépni a winbe.
még 1 dolog ami azóta keletkezett, vannak a vinyóimon olyan fájlok amik exe-k de nem telepítősek, csak klikk azt indul a progi, namármost ha 1 ilyenre klikkelek az új win óta abban a pillanatban indul is újra a gép.de ha újra letöltöm ugyanazt akkor indul, nincs gáz.szal nem értem mi történhetett egy restart alatt... -
rol33
aktív tag
Üdvözlet!
Van kis problémám tegnap raktam újra a wint, és azóta bootnál azt írja az "msnmsgr.exe"-re h afájl vagy könyvtár sérült illetve az eseménynaplóba ezt:"A lemezen a fájlrendszer szerkezete sérült, és nem használható. Futtassa a chkdsk segédprogramot a következő köteten: C:." namost hiába futtatom sőt minden indíításnál lefut dse nem történik semmi. szerintetek milehet vinyó megadta magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged