- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz Wind-Storm #27732 üzenetére
Köszi a segítséget szerintem kábel lesz, ma is rengeteg olvasási hiba volt nála remélem segít köszi
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz Wind-Storm #27675 üzenetére
Itt a kép amit kértél remélem tudsz mondani valami okosságot mert én a számokból nem sok mindent látok ki [link]
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz djculture #27665 üzenetére
a hd tune és a hd sentinel is azt írja hogy a lemez kifogástalan semmi problémát nem talált se hibás szektor.
Az előbb írtam is hogy hd tune-al átállítottam az AAM fülnél minimum hangra mert olyan seek hanglya van mintha egy diesel traktor lenne de most megnéztem hogy mennyi az elérési idő ha visszaállítom 13.8ms
nem tudom hogy az jónak számít e.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Csináltam egy tesztet is [link] Kíváncsi vagyok a véleményekre.(bocsi a dupláért lejárt a szerkesztés)
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
válasz Wind-Storm #27608 üzenetére
Bocsi hogy csak most írok de eddig nem voltam gépközelben!
A seek hangot már megoldottam hdtune-al lentebb vettem a winchester hangerejét igaz nőtt az elérési idő de nem vettem észre lassulást, de a hangja sokkal kissebb lett.
A kattanás pedig néha töltés közben kattan egyet eddig nem vettem észre ilyet ennél a vinyónál azért kérdeztem rá hogy mi lehet az oka szerintetek tudom így látatlanba nem lehet igazán megmondani.Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok!
Van egy ExcelStor J8160S tipusú 160gb-s sata II vinyóm és nagyon furcsa hangokat hallat amióta a rendszert erre a vinyóra raktam fel hibás szektor nincs rajta kondíció 100% pedig nem mai darab.
Csak engem aggaszt hogy töltéskor recseg a vinyó és mostanában már néha kattan is egyet de a gép normálisan működik se fagyás se semmi. ÉS ismétlem hogy amikor nem volt rajta a rendszer akkor semmi hangja nem volt. Tudnátok valami tanácsot adni hogy mit lehet csinálni vele a cserén kívül, mert most nem igazán van rá keret.
Válaszokat előre is köszönöm!Xiaomi 14