- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Hát én látok sok mindent.
Pont az első attribútumon álltál, így pont látszik, hogy nemrégiben csomó olvasási hibát vétett a drive.
A kikapcsolások számánál majdnem négyszázzal több a bizonyos load-unload cycle. Ha fejtartó villás és nem parkolópályás, akkor emiatt is kattoghat. Kattogás után érdemes a Load/Unload Cycle Count értékére ránézni.
Bár amilyen hosszú üzemidős a drive, ahhoz képest elég kevés ez az alig 400 plusz parkolása a fejnek.
Volt már 52 fokos a drive, ha ez nem így jött ki a gyárból, hanem a gépedben fordult elő (gondolom nyáron), akkor kicsit soknak számít.
Van 50 darab ultra ata crc hibája.. ha ez mostanában fordult elő és nem régiek, akkor érdemes ránézni a kábelre, hogy nem laza-e, vagy jól van bedugva. Ha a kábel OK-nak látszik és mostanában vétette ezeket a hibákat, akkor érdemes kicserélni. -
Wind-Storm
őstag
Ilyen kattanással már régen találkoztam, még egy új Seagate merevlemeznél figyeltem meg.
Valószínűleg a fejvezérlése rossz és valamelyik irányba nekiüti a "falnak" seekelés közepette.
Azért egy képet tudsz küldeni még a SMART fülről decimális értékekkel? (jobbklikk az értékekre bárhová és piáld be a decimális adatmező mutatása dolgot).(#27662) djculture
Az a vicc hogy régen bármelyik blue wd-t folyamatos üzemre terveztek 250gigás méretig ez igy is volt. Ha olyat tudsz szerezni jól jársz. Én bevásároltam belőlük, 4db megy raidban vagy 2007 óta gond nélkül.
Felette csak az ilyen extra editionos wd-k a jók, többi mind zsákbamacska.Ezt hogy érted, hogy nem folyamatos üzemre tervezik? és melyek azok az "extra editionos wd-k"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged