- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wind-Storm őstag Hát én látok sok mindent.  Pont az első attribútumon álltál, így pont látszik, hogy nemrégiben csomó olvasási hibát vétett a drive. 
 A kikapcsolások számánál majdnem négyszázzal több a bizonyos load-unload cycle. Ha fejtartó villás és nem parkolópályás, akkor emiatt is kattoghat. Kattogás után érdemes a Load/Unload Cycle Count értékére ránézni.
 Bár amilyen hosszú üzemidős a drive, ahhoz képest elég kevés ez az alig 400 plusz parkolása a fejnek.
 Volt már 52 fokos a drive, ha ez nem így jött ki a gyárból, hanem a gépedben fordult elő (gondolom nyáron), akkor kicsit soknak számít.
 Van 50 darab ultra ata crc hibája.. ha ez mostanában fordult elő és nem régiek, akkor érdemes ránézni a kábelre, hogy nem laza-e, vagy jól van bedugva. Ha a kábel OK-nak látszik és mostanában vétette ezeket a hibákat, akkor érdemes kicserélni.
- 

Wind-Storm őstag Ilyen kattanással már régen találkoztam, még egy új Seagate merevlemeznél figyeltem meg. 
 Valószínűleg a fejvezérlése rossz és valamelyik irányba nekiüti a "falnak" seekelés közepette.
 Azért egy képet tudsz küldeni még a SMART fülről decimális értékekkel? (jobbklikk az értékekre bárhová és piáld be a decimális adatmező mutatása dolgot).(#27662) djculture Az a vicc hogy régen bármelyik blue wd-t folyamatos üzemre terveztek 250gigás méretig ez igy is volt. Ha olyat tudsz szerezni jól jársz. Én bevásároltam belőlük, 4db megy raidban vagy 2007 óta gond nélkül. 
 Felette csak az ilyen extra editionos wd-k a jók, többi mind zsákbamacska.Ezt hogy érted, hogy nem folyamatos üzemre tervezik? és melyek azok az "extra editionos wd-k"  
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest