- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Közben még eszembe jutott hogy lehet e a kis táp a probléma jelenleg egy hp dc7900 ban próbáltam és 240w a táp és visszagondolva akkor történ ez a winyóval amikor a régio gépben a táp haldoklott
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet rossz helyre írom a problémám
Adott egy wd15ears winyó. Pár éve már a fiókban pihen mivel elkezdett kattogni és a gép nem látja. tudom vszeg meghalt. Polcpakolásnál ismét elővettem hátha lehet vele valamit csinálni. Adatok myilván már nincsenek meg rajta.
Lehet vele valamit kezdeni vagy hagyjam a fenébe?
Annó nem nagyon törődtem vele csak elkönyveltem rosszank.
Jelenleg a következőt csinálja: Gép bekapcsnál pár kattogás de nem pörög fel. BIOS látja de 0GB a kapacitása.
Lehet valami BIOS beállítás vagy jumperelés?köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet hogy volt már de nincs idegem keresgélni.
Adott egy WD15EARS vinyó, ami egszer csak elkezdett kattogni és nem ismeri fel a gép, még külső házban másik gép sem. Olvastam minden félét a kattogásról de nem egyértelmű hogy kuka/adatmentés jó olcsón vagy valami fw hiba.Fontos hozzá tennem hogy épp ezt akkor kezdte el amikor a gép maga is elhalálozott, sajnos nem tudom hogy az alaplap vagy a táp nyírta ki de a mellette lévő PATA winyónak semmi baja
Elég fontos lenne a dolog mert kb az életem van rajta (lagalábbis az asszony kinyír ha megtudja
)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest