- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
-
Fernet
senior tag
Üdv!
2013-ban vásároltam egy WD10EZEX HDD-t, az alábbi gond(?) van vele:
Időnként sípoló hangot ad ki magából, ilyenkor HDSentinelben ellenőrizve a "Raw read error rate" 1-el növekszik. Ezt kb. 1 éves korában kezdte, ritkán jelentkezik a dolog, most áll 13-on az érték, tehát azóta kb. ennyiszer fordult elő a probléma. Sentinel amúgy 100/100-asnak írja, nem tudom van-e okom aggódni, persze fontos dolgokról van mentés, de mekkora esély van rá, hogy egyik nap megadja magát? Mennyire vészes ez a hiba?Köszi.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémába futottam amit eddigi PC-s pályafutásom alatt még nem tapasztaltam. Közel egy éves WD10EZEX winyóm néha elkezd sipolni néhány percig, elég magas frekvencián és meglehetősen idegesítő módon. Aztán egyszer csak abbahagyja és 1-2 napig semmi. Kb egy hete kezdte. HD Sentinel szerint minden rendben van. Aggódnom kellene? Lehet ezzel valamit kezdeni? Egyáltalán ez garanciás probléma? (augusztusban lesz egy éves, pcx-nél vettem)
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest