- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Má-T
csendes tag
A Vinyó az lehet a Ram és a Táp ép! (jelenleg egyik haver XP-s HDD-jét használom az én gépemmel)!!
A Képen: Probléma lépett fel és a Windows leállt a károsodás megelőzésében!! UNFORGETABLE VOLUME BOOT!
De sajnos ezen az XP-n sem tudom használni a winyót (Azt írja:szabad:0bájt felhasználható: 0bájt )
Azért köszi a HELP-et!
-
Má-T
csendes tag
Helló mindenki! Lenne egy NAGY PROBLÉMÁM!
tegnapi nap(Hétfő) délelőtt filmeket néztem a gépen,miközben a vihar folytán elkezdődtek a kisebb áramszünetek(a gép 1-2szer újraindult a hirtelen áramszünet folytán) , nah de a lényeg rá 1órára jött egy 5-6mp-es áramszünet és ugyebár a gép ennek következtében teljesen kikapcsolt!
Mire visszakapcsoltam csak annyit vettem észre hogy a bejelentkezés a gépen elkezdődik (Mikor a Windows XP felirat és a töltés megy) de a fiókomba már nem lép be HANEM HELYETTE egy Kék alapon HIBAÜZENETET ír ki,ami valahogy így néz ki: "A Windows hibát észlelt...(Fizikai memória hiba...) és kiír egy "Unforgetable Volume BOOT" nevet !(LÁSD A KÉPET)!
És amint újra indítom megint csak elkezd tölteni és újra Hibaüzenet!
Próbáltam másik op. rendszerrel beolvastatni a winyót de ott meg 0Megásként ismeri fel,vagyis SEHOGYSEM ismeri fel!
Az Áramszünet következtében valami sérülhetett a winyón/ban ?!?!
Ilyenkor mi a teendő? (Formázást NEM szeretnék mivel elég sok anyagom van rajta amit nem biztos hogy visszatudok szerezni)!
Esetleg CD-ről tudnám BOOT-oltatni hogy bejelentkezzen?!
KÉRLEK SEGÍTSETEK! Előre is Köszönöm szépen! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 512 Gb-os NVME-k
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest