- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slon
csendes tag
Icons:
Kipróbáltam amit javasoltál. Azzal semmi gond nem volt mikor átraktam valamit arra a winyora, de a visszatétellel, akár másolás, akár áthelyezés ugyan azt produkálta mint amit leírtam
-
-
Slon
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, azzal a problémával kapcsolatban, hogy van nekem egy nagyon nagyon régi winyom, Maxtor 20 GB-s, FAT32-fájlrendszerrel.
Egy ideje bekapcsolásnál azt írja ki hogy ezen a bizonyos meghajtóm "ellenőrizni kell a konzisztenciát", ezt ugye megszakíthatom vagy megvárhatom míg végigellenőrzi.
Akár végigfuttattam akár nem, a winyo használhatatlanan. Értem ez alatt azt, hogy nem tudok róla átmásolni adatokat másik meghajtóra, sem cd/dvd-re kiírni a dolgokat róla.
Elég sok számomra fontos dokumentum, kép van ezen a winyon...De egyszerűen nem tudom őket átmenteni máshová... Tökéletesen látja ezt a winyot a rendszer, megnyitja a rajta lévő filekat igaz meglehetősen lassan.
Estetleg tudna valaki segíteni? Lehetséges-e, hogy ki tudom menteni róla a cuccaimat? Vagy végleg elszállt?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest