Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám adódott:laptopban van egy ssd és egy hdd.A hdd-n vanna az adataim,de mostanában elkezdett a kondíciója ingadozni.Hol lefelé,hol felfelé változik az értéke.(89-92-87-89-81-83%)Szépen lassan kezd meghalni a meghajtóm?Egy 500gb-os samsungról van szó,erre töltök le,sokszor közel kerül hozzá,hogy megteljen.Az újabban letöltött filmek közül volt pár db amit nem is engedett másik meghajtóra másolni.Ez lehet a fenti hiba miatt?
-
kuntics
aktív tag
Üdv!
Tegnap gépezés közben valamiért újrainditottam a gépet(már nem emlékszem miért) és azóta nem veszi észre a winchestert.Már megpróbáltam mindent,kábeleket kicserétem,de még így sem megy,pedig van pár fontos dolog rajta.A gép bekapcsolásakor mintha kicsit pörögne de tovább nem.BIOS sem veszi észre,már ott is néztem.Pedig csak másfél éves az egész.Létezik valami megoldás,amivel legalább a cuccaimat lementhetném róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest