- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Nem pont a témába vágó de hátha tudok segíteni!
Van olyan program ami nem engedi a hddket lekapcsolni?
Már be állítottam a win10, hogy ne kapcsolja le a hddket de a hd sentinel alapján mégis.
A hd sentinelben is van valami ilyen mok ha minden igaz?Vagy ha nem akkor tudtok valami ilyen programban segíteni ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A helyzet a következő van egy IBM M5015 512MB RAID vezérlőm hozzá használom a MegaRAID Storage Managert win10 mellet. Ez a felállás a probléma az ,hogy rá raktam egy 4tb hddt tök frankon fel is ismerte a kártya be is állítottam ,hogy a win10 is lássa fel is ajánlotta ,hogy akkor mehet a particó mehet, mbr hajrá erre szét rakta egy 2tb és egy1,6tb a 2tb tudom formázni a 1,6semmitse
most törlőm a particót persze parancssorból most várom ,hogy végezzen de mire a 4tb le darálja reggel lesz.
Valakinek valami ötlet ,hogy mit szúrtam el mert ez így igen kellemetlenés idegesítő
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Maarki
aktív tag
válasz
mgTerminator #53510 üzenetére
Helló!
Végre volt időm megcsinálni a tesztet már 78% van és nem megy végig rajta :/
Ezt dobja ki ,hogy Sikertelen olvasó egység hibája miatt.
gondolom akkor kula
-
Maarki
aktív tag
válasz
mgTerminator #53510 üzenetére
Rendben köszönöm!
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A helyezett a következő van egy 4tb wd red hddm 100/97% viszont egyik napról a másikra neki állt akadni a gép és ár jöttem ,hogy a hdd miatt.
Partíció törlést porbáltam újra formáztam ugyan úgy akad az egész gép jó is volt így meg formázni.....
Van erre valami orvostudomány ,hogy még lehessen használni vagy kuka az egész?
Most ki szedtem a gépből be raktam egy usb keretbe úgy próbálom majd meg mókolni a tanácsotok alapján.
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A helyzet a következő... Szóval van egy 4tb wd blue hdd eddig külső merevlemezként üzemelt most viszont gépbe raktam és innen jöttek elő az anomáliákelőször nem akarta fel ismerni a win10 kis szenvedés után eljutottam odáig ,hogy a hd sentinel felismerte viszont elég érdekes dolgot írt ki. Csatolom a képet.
Vissza raktam a keretbe sikerült le mentem mindent hála égnek... ez után úgy gondoltam partició törlés na ezt win10ben nem ment mert a lemezkezelés csak 1,6tb ismert fel a 4ből (3,6) mondom f@sza...a lényeg a lényeg ,hogy ubuntuval sikerült particot törölni ntfs particót rá varázsolni és juppy ment. De csak addig míg el nem értük a mágikus 1,6tb adatot onnantól meg áll mint a szög (mint ha tele lenne)
Esetleg valaki már találkozót ilyen problémával ha igen mi a megoldás ?
Maarki
aktív tag
Hellotok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy 1tb samu winyom amit le ejtetem :/
elindul viszont hd sentinel szerint teljesítmény 100% kondíció 0 a winyó nem érdekel csak ami rajta van 2 partició van rajta az egyiken a win van azt elérem látom tudok másolgatni stbstb a másik particóot viszont mindenféle képen meg akarja formázni és itt a problémám kellenének róla a cucok hogy tudnám megoldani ?
Ötlet?
valaki ?
Előre is köszi !
-
Maarki
aktív tag
Hellotok!
Remélem tudtok nekem ebben segíteni februárba vettem egy Samsung 840 ssdt ma elindítottam a hdsentinelt és ez fogadót
és nem tudom hogy ez mit is jelent? És engem marhára idegesít hogy 99% szívem szerint vinném vissza garanciára kérdés ezt megtehetem kicserélik ?
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest