- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy miért csinálja azt a winyó hogy ilyan kattogó hangot ad mikor el akar indulni?fel pörög és kattog egyfolytában aztán egyszer csak jó ás hibátlanul üzemel.
Cseréltem már sata kábelt is,Seagate amúgy.
Valamikor bekapcsoláskor is csinálja akkor bersze a win nem tölt be csak áll a gép -
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy bármilyen játékot ha el indíttok akkor a winyóm kattogó hangokat ad,mindha ki be kapcsolna.Teszteken meg másolás közben teljesen jó,Sentinel szerint is.Valamikor 40 perc játék közben csinálja ezt
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Van egy Segate 500GB vinyóm.És minden rajta lévő mappába csak úgy enged belépni hogy Rendszergazdaként és amik mappán belül vannak azokra ha rá kattintok akkor programfuttatási hibát ír,Ez pár napja nem volt még,Win10 64Bit.Csak úgy enged futtatni dolgokat ha át másolom a másik meghajtóra.Ötlet ?
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Nem tudom hogy jó helyen kutakodok e de olyan gondom van hogy a biosban lája a gép a winyókat a windows-ba meg nem látom, 3 winyó van a gépembe 1 amina rendszer megy a másik kettő meg tárólo és azt a kettöt nem látja a winydows,de a biosban meg látom.Ötlet ?kötögettem már igy is úgy is.
Win 8.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest