- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laloca
csendes tag
Sziasztok!
Jó lett a külső vinyó, annyit mondtak, hogy szétszedték.
Meg utólag még mondtam, hogy nem értem akkor sem, hogy hogyan lett jó, mert nekem be sem indult, aztábn mosolyogva mondta a gyerek, hogy az ilyeneknek a belsejében van egy olyan gonb hogy mukodj!Kb ennyi
-
laloca
csendes tag
válasz
liksoft #6897 üzenetére
Amikor bedugtam a laptop kábelével, már akkor sem működött, besem villant, hangot sem adott, egyszerüen nem kapcsolt be még annál sem, aztán gondoltam megkeresem az eredetit, lehet csak azzal jó vagy vmi ilyesmi, de azzal sem.
2 hetes, garanciás.A környékünkön van számitogép szerviz, rem.ott megtudják csinálni.HA nem akkor marad a szakszerviz.
Köszi a commentet:!!
-
laloca
csendes tag
Sziasztok!
" hete vettem egy WD 500GB My book-ot. és eddig minden rendben volt de most ahogy bedugtam, nem történt semmi, csak villog a ledes kijelzője.Pedig folyamatosan kéne neki.Most voltunk nyaralni és ott is jó volt anyum laptopján.Persze egyszer egy kisebb ütés érte, de működött rendesen.Az a baj hogy rajta van minden, több évnyi nyaralási kéáp, meg a mostani is, Bár előtte összedugtam a laptop kábelével is, hogy áramot kapjon, mert nem találtam az eredetit, aztán megtaláltam 10 perccel később és most ezzel sem jó., csak villog néha, de már azt sem. Ha van rá vmi megoldás, légyszi!!!!
MSN:laloca@citromail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged