- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hi
toshiba P300 (HDWD240) win 10 és win 11 alatt is elég lassú írási / másolási sebességet produkál, de furcsa mód csak filekezelőben, pl total commander vagy intéző
Tudom hogy a vinyó SMR-t használ, ami hajlamos belassulni, de az ilyen 50-100 GB körül szokott előfordulni, na nálam már 10 GB- 20GB os állományok másolása is fele olyan lassu
total commanderben pl kb 43-58 MB/s között van az azonos vinyón, külön partíciókról vagy külön mappákból másolás (ez csak archiválás, SSD van a gépben a vinyónak)
ez mennyire normális ennél a típusnál ?torrent letöltésnél nem veszem észre hogy bottleneck lenne, a gigabit net kb 7-800Mbps-sel szokott is pörögni mindig, ez kb 90-100 MBps írási sebesség a vinyóra, és azt tudja
mi lehet a nyűgje ha TC-ben viszont nem éri el ezt a sebességet ? mivel lehetne tesztelni ?
-
Kobe
veterán
válasz
King Unique #54498 üzenetére
Mint irtam ez mar mind megvolt, tobbszor is. Csak alkalmazas utan "elveszti" a neki kiosztott kotegcimket es jelet es ezert nem latszik s3hol a meghajto
-
Kobe
veterán
hi
adott egy 4TBos hdd, ami 4x1TBos szeletekre volt partícionálva.
ezeket szerettem volna mergelni Partition Wizard Free editionnel Win 10 alatt, mindegyik GPT2 lépésben haladtam, a legutolsót az előtte levővel - eddig minden OK
majd következő lépésben a mergelt partíciót az előtte levővelekkor viszont a 3TBos partíció egyszerűen eltűnt, intézőben nem jelenik meg, Partition Wizardban látszik hogy ott van, létezik, illetve mutatja a foglalt területet is. Azonban nincs kötetcimke kiosztva neki, és hiába megyek rá a programban hogy kötetcimke módosítása, alkalmazás után visszaugrik a * jelre.
tippek, hogyan lehetne megmenteni, előcsalagatni ?
-
-
Kobe
veterán
válasz
liksoft #3934 üzenetére
különösebb hibát nem jelez - legalábbis kondícióra azt írja tökéletes és smart ban sem látok figyelmeztetést vagy bajos részt, akkor lehet hogy túl öreg és programoktól túlhajtott win-telepítés lenne az oka ?
ha kell, nyomok egy részletes screenshotot smartrol, sentinellel emgnéztem
-
Kobe
veterán
na, beírom ide is mert elgondolkodtam a nálam fellépő problémajelenségeken
mitől lehet az, hogy egy cmos hiba után a winchester sebessége drasztikusan visszaesik ?
7végén ujrarakom géept szal kiderül a turpisság, de multkor volt egy ilyen hasraesése a gépnek...azóta belegondoltam mi a problémák forrása, és a vinyóról való töltögetés az ami minden esetben egyezik - máslás, ki és becosmagolás, hihetetlen lassu lett, de még a zene lejátszás is mintha swappelnie kellenevalakinek van tippje?
amugy a vinyó sata samsung egy via chipsetes chaintech lapban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged