- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagtam
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi ügyben:
Van egy 500GB-os, Seagate vinyóm, én vettem kb. 1 éve, és a gépemben üzemelt teljesen normálisan. Azután szert tettem egy külső mobile rackra, és ebben használtam. Párszor előfordult, hogy " Nem sikerült a késleltetett írás" hibaüzenettel újrandítást igényelt (a vinyó), utána minden rendben volt. Azonban az utóbbi időben szinte minden bekapcsolásnál előfordult ez a hibaüzenet, és végül odáig jutottunk, hogy már meg sem lehetett találni, mint meghajtót (a sajátgépben). Nem baj gondoltam visszarakom rendesen a gép belsejébe és csatlakoztatom az alaplaphoz. És itt jön a szívás, a BIOS-ban látja, hogy rá van csatlakoztatva, viszont az OP. rendszer megáll a logó-nál és nem hajlandó tovább menni. Ha nincs csatlakoztatva ez a vinyó természetesen minden ok.
Szóval segítsetek légyszi, hogy mi a fene lehet, mert van egy csomó olyan cucc, ami kéne erről a winyóról.
Köszönöm a segítséget
üdv
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- 1 Tb-os NVME-k
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged