- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
válasz
Kékes525 #45520 üzenetére
Vészesnek egyelőre én sem gondolom, a konstans romlás ijesztett meg, de most stagnálni látszik.
Sata kábelből az alaplaphoz kapottakat használom, eddig is ezekkel ment, csatlakozóhelyeket is kipróbáltam, de azért teszek még majd próbálkozásokat.
Köszönöm a segítséget uram! -
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi eset miértjének felkutatására:Van egy Samu hd502hj vinyóm, kb 5éve szolgál hibátlanul, az utóbbi fél évben avanzsált rendszer tárhelyről, programok képek, zenék tárolásának eszközévé. Tegnapelőtt óta viszont hd sentinel szerint rohamosan elkezdett esni a teljesítménye, tegnap vettem észre 94, ma délelőtt 91, majd délután 89%-ot. Cseréltem most sata kábelt, javulást nem hozott. Mitől történhet vele ez? Egyszerűen elfáradt, esetleg a sentinel mond ostobaságot, avagy máshol keressem a problémát?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest