- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
nagyon köszi a válaszokat. levettem mind a két hdd-met és az ssd-s rendszert hagytam csak, így most elindult. remélem nem pusztult meg a másik kettő. amúgy van mentésem, csak két hónappal ezelőttig. szóval kellemetlen lenne azért az adatok elvesztése
-
kukulec
őstag
válasz
King Unique #51486 üzenetére
Tegnap meg siman futott. Az aram egy seasonic focus platinumbol jon. Meg annyi, hogy a windows az ssd-n, egy masik meghajton van. Hogyan lehet a rendszert bebootoltatni?
-
kukulec
őstag
érdemes az első alkalommal sima formázást végrehajtanom, vagy legyen gyorsformázás?
-
kukulec
őstag
wd 10ears-n ál van több mint 15 000 parkolásom. hogy lehetne ezt megszüntetni? ez 686 nap alatt jött össze. van egy samsung 322 hj-m is. az 759 nap után 10 600-nál jár.
-
kukulec
őstag
tiszteletem,
a következő problémával rendelkezem:
1 hete elég szokatlan dologgal kell szembesülnöm minden nap. az alábbi kép jelenik meg. ami fontos, hogy a win 8 megjelenésével a hetesem nem működik olyan stabilan, néha befagy mióta letöltött egy újabb frissítést. a másik, hogy a legrégebbi, már messze nem tökéletes winchesteremre tettem anno a rendszert. és itt a kérdés: a winchesteremmel van a probléma, vagy egy formatálás + újratelepítés megoldaná a problémámat? -
kukulec
őstag
bocsi, ha off, fogalmam sincs hova írjak: egy külső egy 1tb-os samsungra mentek ki 635 gb-ot. 13 órát írt ki a másolásra. ez normális? usb2 tudom, hogy lassú, de 19mb/sec az elfogadható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest