- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doris Lune
tag
válasz
liksoft #2300 üzenetére
Már próbáltam egy kábellel az én gépemen, de meg se nyikkan. Ezért vettem a hosszabbítót. Két kábellel műxik a noti USB-jébe dugva is, de nagyobb fájlok másolásánál itt is kiadja a hibaüzit. És kell a hely másnak is, ezért van a hosszabbító megoldás. Ott teljesen úgy viselkedik, mint közvetlenül a notihoz kötve.
Gondolkodom, milyen progik használhatják még a vinyót, hogy nem lehet simán kiiktatni, de nem jövök rá. -
Doris Lune
tag
válasz
liksoft #2296 üzenetére
Két kábelt, egy pirosat, és egy szürkét, (ha a szin számít). Később nem próbáltam eltávolítani, ez igaz.
Nincs Total Commanderem. Milyen progi használhatja még?
Két USB helyem van, az egyiken a négyes USB hosszabbító van, a hoszabbítókon pedig egy egér, egy vinyó két kábellel, s néha PDA-t szinkronizálok rajta. A másikon egy 3G-s modem van, mindezt egy Vaio noti cipeli. Ami a röhej, hogy a párom notiján egy kábel elég a vinyó működéséhez, az is közvetlenül az USB-jébe van bekötve, s ez egy sokkal kisebb subnoti, szintén Vaio. -
Doris Lune
tag
válasz
lazydog #2292 üzenetére
Azt nem mondtam, én butus, hogy külön USB-s hubról működtetem, abba dugom bele, és azt pedig egy adapterről működtetem a jó öreg konnektorról.
Mikor kihúzom az USB-ből a vinyót, olyan hangot hallat, mint mikor egy lemez lejár, vagy egy lufi leereszt. Mivel hogy nem tudom biztonságosan eltávolítani a tálcán lévő biztonságos hardvereltávolító ikon segítségével, mert azt írja ki, hogy próbáljam később... -
Doris Lune
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
Van egy notim, amihez külső vinyót használok, 2.5-ös USB csatis aluminium házban van, 60 GB, Samsung. Mikor bedugom az USB-be, felismeri a gép, kisebb adatokat tudok rá másolni, de mikor 200-300 megákra kerül a sor, kiírja, hogy nem sikerült a késleltetett írás, minden adat el fog veszni. Ezután volt már olyan, hogy elveszett, volt olyan is, hogy nem. Mi lehet a baj? Ja, és azt sem engedi, hogy a biztonságos hardvereltávolítóval kapcsoljam le, mert arra meg azt írja ki, hogy a Windows most nem tudja leállítani, próbálja meg később... (Jó, mi?). Így aztán kihúzom, és szegény egyszerűen leereszt, mint egy luftballon. Ezzel okozhatok kárt benne?
Köszi, ha valaki kiokít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- DUNE médialejátszók topicja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged