Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Beleolvastam abba is. Én akkor is a 80-ra tenném a két rendszert. A swap-nek és temp-nek az 500-as elején kialakítanék egy kisebb partíciót. Így a rendszer egyszerre két winyót tud kergetni. Persze ez csak akkor járható út, ha az 500-as inkább tároló, és nem nagy átvitelt követelő munkadrive.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Alaplapra legújabb BIOS. Hátha ez segít.
Egyébként csak azt tudom mondani, a 80-as winyót oszd ketté (XP, Vista) és az új nagyot használd adattárolásra. A BIOS detektet tiltsd is ki, de a controllert NE! Így mindkét OS a saját driveren keresztül fel kell, hogy ismerje, majd kezelik.
Esetleg próbáld meg SATA 1 üzemmódba állítani. Hátha a detekt során az segít.
Szerk: Azért belinkelhetted volna azt a halott témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest