- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
remington2 #22925 üzenetére
Az IDE mód nem lassabb az AHCI-nál csak az AHCI több szolgáltatást foglal magában. Ennek nem kéne gondnak lennie. Az 50MB/s az okés akár ha a 2TB os hdd egyik partíciójáról másolsz egy másikra akár a régiről az újra. Az első esetben azért mert az átlagos sebesség 124,6MB/ s amit lefelez mert írnia és olvasnia kell vagyis 60MB/s körül de ez még csökken a seek miatt. A második esetben meg azért mert a 320 as átlagosan 59,5MB/s el tud másolni. Azt nem tudom hogy miért szaggat mert ezek a másolási értékek ha nem is a legjobbak de ekkora sebességgel nem kellene bajnak lennie.
Írási gyorsítótár be van kapcsolva mindkét lemeznél? -
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5646 üzenetére
Átalakító?
A legnagyobb hibaforrás szokott lenni!
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5629 üzenetére
Az eseménynapló ugyanazt mondja. Átviteli hibák vannak. Vagyis a végeredményt látja.
Az autód nem indul. Hibás a computer (vagy karburátor), eldugult az üzemanyagcső, rossz az üzemanyag pumpa, stb... Ja, lehet, hogy meg kéne tankolni? Hogyan döntöd el?
Visszatérve a hibára. Ha Neked nem megy, akkor keress hozzáértő segítséget személyesen. Így távolról napokig (hetegig) tarthat a találgatásunk.
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5626 üzenetére
Nézd meg, a 199-es paraméter értéke nő. Ez adatátviteli hiba. Vagyis itt keresd a hibát. Ez lehet kábel, tápellátás, driver, controller, drive hiba.
Szerk: WD esetén növekszik, Maxtor stagnál.
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5623 üzenetére
Mintha itt is lennének átviteli hibák. Jé, azok mitől vannak?
BIOS default!
Utána lehet stabilitást tesztelni!
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5618 üzenetére
Lehet, hogy a kábel cseréje mogoldotta a gondodat. Viszont az alaplap témájában (gondolom van) érdemes lenne a tuning SATA vonzatának utána menned.
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5615 üzenetére
Tedd default-ra. Ha a hibák megszűnnek, akkor lehet elindulni vissza a tuning irányába, de figyelve mikor válik instabillá.
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #5615 üzenetére
Most is mentem róla a fontos dolgokat, de eddig nem volt semmilyen hiba, a sata kábel lett volna a hunyó?
Nem tudtam, hogy a tuning hatással van a sata órajelre. Ebből lehet még gondom? / Lehet valamit állítani ezzel kapcsolatban?
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5610 üzenetére
Nincs tuningolva a géped? Ugyanis az a SATA órajelre is kihatással van a legtöbb esetben. Az viszont csúnya dolgok okozója tud lenni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5607 üzenetére
A 199-es adatátviteli hiba nagyon magas. Controller, winyó között.
-
Thrawn
félisten
válasz
remington2 #5607 üzenetére
Próbáltad másik kábellel, tápcsatival?
-
liksoft
nagyúr
válasz
remington2 #5605 üzenetére
Gyönyörűek ezek a képek, csak nem tudom semmihez sem kötni.
Esetleg a SMART mondhatna valamit. Pl: HDSentinel.
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #5602 üzenetére
Amit nem értek, hogy miért jelez hibát az egyes (maxxtor) lemezen (jobb oldali ablak), miközben a wd--vel van a gond:
Leszedtem a western digital honlapjáról a wd lifeguard diagnostics nevű progijukat, nemsokára letesztelem, de ez segít valamit?
Szerk: megint másolni akartam, megint "eltűnt"
. Ez látható a hibáknál is . ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Google Chrome
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Androidos tablet topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő