- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
norbert1998 #45324 üzenetére
Üdv. Smart megmondja az állapotát de nem biztos hogy jó ötlet ha elvan használódva oprendszert futtatni róla.
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998 #42774 üzenetére
Minden adatmentéses program amennyire lehet, a leginkább megpróbálja az eredeti struktúrát visszaadni. Ha emlékem nem csal, a GDB demo (vagy R-studio demo) a 64k-nál kisebb file-okat menti. Ha ennél kisebbek voltak a fontosak, akkor demo is jó lehet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
norbert1998 #42765 üzenetére
Jááááj, részvétem Kereszttesóm...
ismerős, volt hogy én is - kapkodás miatt - elküldtem anno 1-2 TB adatot az örök bitmezőre...
sok sikert a mentéshez -
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998 #42771 üzenetére
Nem tudom, nem használom. A Get Data Back-et tudom én is ajánlani, de ott csak a legális másol. Az okosított verzióval vigyázni kell, mert van olyan variáns ami rombol, nem ment!
Viszont az olyan adat amiről nincs 3 fizikailag is külön helyen kópia, az "nem is fontos adat".
Menteni, menteni, menteni...
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sosem állítunk helyre, minden esetben fizikailag is MÁSIK! HDD-re MÁSOLUNK!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Jó eséllyel a 99 százalékát megtalálhatod. Vissza is nyerhető. Kell egy másik lemezen ugyanannyi hely, mint a visszaállítandó adatmennyiség. Legalább is a GetData Back-nál ilyen; önmagára nem állít helyre. Az is egy jó program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest