- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Mielőtt a teljes rendszered rábízod , sztem tesztelgesd, mert az elmondottaid alapján nem tűnik vmi megbízhatónak.
Sanan, ha tényleg tesztelésre használod ahogy mondod, akkor sztem édesmind1 hogy csinálod a partíciókat.
Ám, több HDD-t láttam már HDD Regeneratornak köszönhetően "meggyógyulni", viszont mégtöbbet tönkremenni.
-
Ricő
csendes tag
Helo Bim!
Szerintem mindenképpen hibátlan vinyóra telepíts op rendszert , mert elöbb utóbb + bosszulja magát Föleg így hogy már tudod ,hogy rosz szektorok is vannak. A regenerátor ellenörzése után lehet olvasni hogy ki van javítva a vinyó? Mer nekem is van egy 80 Gb -os amivel problémák vannak. A Hard Disk Seentinellel megtudod nézni milyen állapotban van a wincsesztered.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged