- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
>>>W!nman*
tag
válasz
[HUN]Dani #29601 üzenetére
Nekem volt hasonló hibám egy intel alaplappal, még a kezdetleges P4 időszakból... Konkrétan D845BG volt a lap... Hihetetlen módon lelassult a winchester kezelése, de hogy hogyan, máig sem értem... Nagy nehezen sikerült bele életet lehelnem és egy bios frissítés oldotta meg végül... Ez 2000-2001, uh abszolút nem mondom, h most is az lesz, de 3. tippem esetedben is az alaplap.
1. vinyó
2. kábel
3. alaplapDe ez csak az én véleményem. Én is segítségért jöttem ide alapvetően.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]Dani #26775 üzenetére
Csináltam egyet a maxtoron is. Ott egyetlen piros négyzet sem volt. Picit több mint 20 percbe tellett.
Érdekesség lehet az, hogy amikor pl. a maxtorról másolok egy 4 gigás dvd filmet ugyanerre a vinyóra csak másik mappába akkor is lassú, de ha a wd-re másolnám akkor is lassú. Amikor a wd-ről másolok ugyanarra ugyanúgy egy 4 gigás dvd filmet akkor azt be is fejezi, igaz sok időbe telik. Elkezdi ~100.000kb/s-el, pikkpakk lemegy ~30.000kb/s-re és mintha le lenne korlátozva úgy másol tovább.
-
djculture
félisten
válasz
[HUN]Dani #26771 üzenetére
Az nem jó hír mert akkor szokott ilyet csinálni ha ezer bad sector van vagy elektronikán lévő memória hibázik. A wd nél csinálj egy error scant... Ha tele lesz piros kockával akkor mentés és kuka. A quick scannél ne legyen pipa, ha elkezd kattogni és nem megy át akkor állisd le mert felesleges gyötörni tovább . A maxtor akkor a jó a wd döglött be.
-
djculture
félisten
válasz
[HUN]Dani #26769 üzenetére
Két magos gépbe már édeskevés a 80 gigás maxtor rendszer partíciónak. Már az athlon 3000+ os gépemet is visszafogta mondom a 160-as maxtor. Ilyen bartonok meg p4 alá jó.
Nézd meg hd tune-val maxtort is a wd-t is. A health részen eleve látni fogod ha baj van.A benchmarkal meg meglehet nézni hogy mit tudnak. -
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged