- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #54343 üzenetére
Easeus partícionálót szoktam használni, és az automatikusan átállítja GPT-re, ha MBR-es is volt a lemez, amikor 2TB-nál nagyobb részt akarnék formázni.
A Win lemezkezelője nem akarta megcsinálni, ugye ott GPT-re kellett volna állítani. Na nem mintha nagy cucc lenne kijelölni GPT-re.Sajna aki csak évente egyszer kerül össze ezzel, az elfelejti mi is ez, valami dereng, de mivel automatikusan "megcsinálódik", még jobban elfelejti az ember, h mi is a lényeg.
Nem tudom melyik a jobb, de régen jobb volt, mikor még mindenre rá kellett jönni, utánaolvasni, most meg már ezek szerint oda se kell figyelni, mert automatikusan létrejön a GPT-s diszk.
Én is csak most vettem észre, h az Easus megcsinálta.A parancssorban a diskparttal szoktam ellenőrizni, h GPT-s egy lemez, szóval ez a része nem ismeretlen.
Időnként telepítek Windowst másoknak, és rendszeresen futottam már bele, h régebbi gépekre ugye nem akart felmenni a GPT-s lemezre a Win7 hagyományos BIOS-os gépen, aztán szóltak, h nem látja a merevlemezt a telepítő, de hát miért nem, másik, asztali gépen jól működött. Na ilyenkor már sejtem, h GPT vs. MBR lesz a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest