- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Mondjuk igaz ezt elfejeltettem mondani. De a memória hiba elmélet azért nem állja meg a helyét, mert előtte rákötöttem SATA->USB átalakítóval a gépemre, és az is összeomlott.
Szomorú arc, a rendszert hibát észlelt ezért leáll. Mondom. ..
Bár mondjuk a vinyóba is ott a cache memória, de hát mióta linux alatt töröltem a partíciókat, Windows alatt újra particionáltam, azóta stabil. Semmi hibát nem ír a HD Sentinel.
Egyébként gyereket használták a gépet, ki tudja milyen kalóz játékokkal. A Windows 10 első kiadásai közül valamelyekkel. Csak hát internet nélkül 3 évig, mert nem volt internet előfizetésük, utána hogy lett nem sokkal utána történt az eset.
Arra gondoltam, hogy nem volt ideje lefrissülni, és valami nagyon dúrva vírust benyaltak vele.
Mert még sosem találkoztam ilyennel (pedig néhány száz gépet biztos telepítettem már életembe), hogy egy fizikailag hibátlan vinyótól, már a Windows telepítő is összeomlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Citizen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 10 VI 16
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő