- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Én tudom a netes keresőket használni, de te tudsz szöveget értelmezni?
Az általad is linkelt oldalakon találtam firmware-t (3db van fent), de sorozatszámhoz kötöttek. Úgy olvastam ez probléma és editor használata szükséges, ha használni szeretném őket. Eddig jutottam. Aztán ha letöltöd az archívokat, akkor nem egy fájlt fogsz találni, hanem egy könyvtárban nagyon sokat. Természetesen a lemezkezelőben is megnéztem a hdd-t. Egyébként honnan tudnám, hogy Seagate fw van rajta? Milyen állítólag? Az van rajta, ennyi. De ez miért is lényeges? A 100/100-as adatot se az ujjamból szoptam ki. Azt is olvashattad, hogy ez egy talált HDD. Meg szeretném menteni, ha lehetséges. Ennyi energiát a kioktatás helyett a segítségnyújtásba is tehetnél és akkor még meg is köszönném. Mert mire való ez a fórum, ha nem arra, hogy kérdezzünk is néha?De ott a lemez neve is amiből laikusnak is sejthető, hogy 500-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő