Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wolfskin őstag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreA HDD teljes egészében működik, Sentinel szerint hibátlan, viszonylag újszerű, boltban vettem. Minden más fájl érintetlen. A tcm 600GB szabad helyet lát a 4TB-ból, szóval minden műxik rendesen. Fájlok nyílnak, záródnak, zajlik az élet a normál kerékvágásban. 
 Vannak más konténerek, azok simán becsatolhatók, kiterjesztésük, méretük megmaradt, nézőkében (F3) is látszik, hogy van tartalmuk. viszont ez a konténer a nézőkében is üres, a total comander is 0 KB-nak látja, tehát nem csak megsérült, de mintha tényleg meg is semmisült volna. Zéró.Így történt: 
 Egész pontosan mikor egyszer csak magától kiírta a gép, hogy újraindul, akkor nem vártam meg, hanem kilőttem. Majd újraindulva elkezdte szkenelni a S:\ meghajtót, azaz ezt a winyót. ezt is leállítottam, lekapcsoltam a vinyót, megint újraindítottam. ma vettem észre, hogy ezt az egy konténert, ami meg volt nyitva, valami hazavágta. de 80GB anyagnak elvileg meg kéne lennie, annak a megsemmisítése azért idő, nem? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gamepad
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest