Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Gondoltam, hogy eljutunk idáig is.
Ha adsz rá pénzt, lesz SSD is, meg rózsaszín vakító csillámpóni.Nem értem, hogy miért kell szinte mindennel ide jutnom a fórumon. Nem mindenki milliárdos, tessék megérteni.
A WD500 kb 8 hónapja szar, és egyre rosszabb. Közben nekem suli mellett kellett kockáztatni, javítani melózni, be is buktam, most sikerült kijönni belőle. Ez van.(#41101) Doky586: de a sebességvesztés tudtommal a logikai és a fizikai szektorok elcsúszásából adódik. Amikor több szektor tartalmát is újra kell írnia, mint logikus lenne.
Félreértés ne essék, láttam már SSD-s gépet, döbbenten kerestem az állam a padlón.
Aztán mikor álltunk sorba a 3 hónapos Kingstonnal a PC bontóban, mert minden előjel nélkül azt mondta hogy kakukk, adatnak meg annyi, akkor sejtettem, hogy majd ha annyira sok pénzem lesz, hogy nem tudok vele mit kezdeni, akkor lesz nekem ilyen állandó backuppal. Ennek nincs egy éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest