- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikk2000 #40755 üzenetére
Akkor egy hd tune.
De hogy lehet ennyivel gyengébb a 3tb mint a 4?
számít hogy az enyém le van terhelve 45%-ot?
Egyébként crystal d.m-ről van egy eredményem még új korából amikor teljesen üres volt, és egy mostani 45%-os terhelés mellett.
"nem tudtam hogy van aki a windows beépített defragját használja"
Én meg nem tudtam hogy létezik erre alternatív megoldás is, ebből is látszik hogy nem vagyok teljesen kompetens személy, nem hiába nagyjából egyből le is szűrtétek hogy mi nálam a hiba amit én sejteni sem sejtettem
Tehát egy másik módszerrel való defrag még alaposabb munkát végezhet? ill. lehet a sok torrentezés okozhatta ezt, ugyanis nem volt bepipálva a fájlok előre lefoglalása!?
Mert valóban nem régi a Red (2013 októberében vettem újan), és jórészt csak nagyobb fájlokat mozgattam rajta, OS-t sosem telepítettem rá.
Kluszterméretet hogyan tudnám növelni illetve mekkora helyveszteséggel járna?
Elmondom mire használom a vinyót és úgy biztosan tudni fogod hogy érdemes-e növelnem vagy sem.
Tehát játékokat, és jórészt tömörítetlen (nagy méretű) filmeket tartok rajta, majd törlöm őket, és egykét játékot ide telepítek még, de az tényleg elenyésző, nem is nagyon játszottam az utóbbi években.kigyi_23 - Nem volt bekapcsolva, most beállítottam, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest