- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
MoP_FX 57 #37491 üzenetére
Gondoltam erre is... Csak azért ezek a szerver eszközök nem véletlen drágák. Szerintem sokkal stabilabbak, és bírják a gyűrődést. Szerverek mennek 0-24, nem lenne jó, ha egy-egy alkatrész gyakran meghalna.
Tehát szerintem egy méregdrága SAS disk elég biztonságos, mert annak kell lennie. Nekem meg elég fontos adatokkal lenne tele, annyira fontosakkal, hogy amik az SSD-n voltak, többszöri sikertelen próbálkozás után hívtam a Kürtöt... Ők meg nem olcsón dolgoznak, főleg flash adattárolókkal.
Valamint annak tudatában, mint kiderült 1 hónap alatt többet írt az SSD, mint másoknál otthon használat mellett 1 év alatt, ez azt jelenti, hogy olyan drive kell, ami bírja a strapát. Az ilyen eszközök meg egyértelműen szerverbe valóak, mert ott arra tervezik, hogy soha nincsenek kikapcsolva, és folyamatosan sok-sok adatot mozgatnak meg.Lassan le lesz vizezve a gép, nem akarom, hogy hangos sem legyen, tehát 4db 10k rpm-es WD RAID0-ba nem biztos, hogy a legeffektívebb lenne a zaj szempontjából
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő