- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Zolee11
üzenetére
De ha nem a Sentinel, hanem a háttérben futó server alkalmazás nézi a drive-ot? Annak igenis segítség, hogy a rövid teszt alapján a rendszergazdát kell-e riasztani, vagy nem. A Sentinel program meg csak biztosítja ezt a funkciót IS. Ha nem tenné, akkor jönnének a kérdések, miért nem támogatja ezt a gyártói tesztet?
(Leragadtál az "én látom és értem" gondolatnál, nem a rendszer egy moduljaként nézted ezt a funkciót, mely a Sentineltől független.) Ne csak egy szemszögből értékeld ki a dolgokat.
Szerk: Van olyan felületi hiba, melyet csak 4-5 írás/ olvasás vagy inicializálás/olvasás futása alatt tud csak rendbe tenni a drive. Ezért írtam napokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő