- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
válasz
mr_ricsi #19603 üzenetére
Elméletileg visszafelé kompatibilis , csak persze sata1 sávszélen használja.
A hiba meglett, fentebb a Kolega mondta, hogy a tuningot nem szereti. Csináltam egy cmos cleart, indult is egyből, formázás, partíció, sőt már arról írok... Viszont a tuning így kilőve, ami hatalmas veszteség, mert még 3,1ghz-n is azt éreztem, hogy procilimitem van...
A beállítás teljesen stabil (majd 4 óra prime/orthos), ramok, proci,chipset mind alapfeszültségen, 3* os ht vel. Most viszont ha visszateszetk mindent a korábban kiteszteltre akkor nem tölt be az xp, csak a csík szaladgál, amíg újra nem indítom...
Biosban mit keressek, mi az ami elállítódhat a tuning miatt? (szinte minden fix értéken van, agp 66)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Asztrofotózás
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest