- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
MZsoltee #12065 üzenetére
Igazad van. Csak az a baj, hogy én nem kereskedő vagyok, így az összeállításból halvány lila dunsztom sincs, mi jó és mi nem, elég-e az a tápegység ehhez a konfighoz. Én hibát keresek, abban vagyok otthon. Adatmentéshez nem árt, ha valakinek jók a megérzései. Ott 95% körüli az első benyomásom, itt a gépeknél rosszabb, de 80% fölötti azért. Ezen kívül a legmárkásabb cucc is lehet hibás. Vagy csúcskategóriás autók soha nem álltak meg még az úton műszaki hibával? Pont ezért abszolút hidegen hagy mi van a gépben, én a leírás alapján keresendő hibára adok ötletet.
A Te esetedben meg ha a gép korrekt, akkor jogos, hogy másik drive-ot adjanak, de ha a tápegység rosszalkodik (akár a tudtodon kívül - nem tételezek fel szándékos károkozást), akkor az új drive is halálra van már most ítélve. Pont ezért jó lenne több oldalról vizsgálni a helyzetet, nem csak arra keresni a választ, hogy: cserélik-e ha használhatatlan, pláne 3 napon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest