- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
-
Isten88
senior tag
Köszönöm a tanácsokat. Most közvetlenül Sata-val csatlakozik a gépbe, az USB-s rack most pihen...de így is visszajöttek a "gyenge szektorok" és a tesztadat is veszik rendesen el. Akkor ebből gari lesz a Mistralnal, remélem nem kezdenek el kötözködni, mert elkezdek nekik óbégatni...szóval tényleg köszönöm a segítségeteket és a tanácsotokat!
-
Isten88
senior tag
válasz
Isten88 #7300 üzenetére
Visszaolvastam az utóbbi 200 hozzászólást, hasznos volt. Elkezdtem csinálni egy fullos formázást a vinyón, 0 szektorhiba. Külső USB-s racket használok, akkor ezek szerint ez a baj vele, hogy kontakt-hibás a drága...megy is vissza garival, h kap*a bé.
UI: köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalatotokat, sokat tanultam belőle most is. =)
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Van egy WD vinyóm, 2 hónapos, 30 napos használtsággal, 500 GB-os, SATA II. Annyi lenne a baj vele, hogy már van 59 szektorhiba rajta...azt hogyan tudnám javítani (garis, de nincs kedvem várni 2 hónapot, amíg "megjavítják" a gyárban)? Légyszi segítsetek, parázok... Amúgy Hard Disk Sentinel írta, hogy "59 gyenge szektor"-ral rendelkezik már...várom az ötleteket...előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest