- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Somatom #3677 üzenetére
Sosem értettem, mi köze egy jó és stabil WiFi-nek egy bármilyen nem-realtime, bufferingre képes streaming apphoz és miért látványosan jobb ez, ha a lejátszót UTP-vel kötjük a router-be.
Szerintem az sem tudja ezt, aki a wifire mutogat, mint valami ördögre.
Szarul van megírva az app, valami rendszeresen kurvára el-crash-el benne, vagy olyan technológiát alkalmaznak a kódban, amit nem ilyen célra szántak eredetileg. B opció, hogy a backendben a hiba és - legyünk őszinték - a backend sokkal sűrűbb erdő.
Egyébként jó a példa, a Youtube kiváló demója annak, hogyan lehet normálisan megírni egy appot, évek óta naponta többször használom, kicsit függöm (mondhatni)
, számtalan csatornát követve, szakmai portálok, termékek, stb, és kifogástalan. Amikor az összefossa magát, legyen akár PC-n, akár az n+1-edik Android telómon, akár a tv-men, akkor már mocskosul szar a hálózat, amit alá tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest