Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz fokukac #3390 üzenetére

Nálunk is ugyan ez a szitu, a többi "élő" csatorna miatt lett szolgáltatónál véve (a 3 HBO mellett van még pár más filmes reklámmentes adó is, ami benne van a csomagban), na meg akkor még majdnem ugyanannyiba került így, mint a HBO-nál a közvetlen csak HBO GO előfizetés (az 1990 Ft volt, a szolgáltatói MegaGigaMaxPak meg 2590 Ft). Mostmár olcsóbb lett a GO, így már jelentősebb a különbség, lehet, hogy lemondom a szolgáltatói csomagot. Főleg, hogy még mindig nem HD-ban adják, a kezdetekkor (2 éve kb) bíztam benne, hogy HD lesz hamar, de frászt, azóta is vacak minőségben jön az összes HBO és a többi extra filmes csatorna a Diginél, ami már a sima FullHD TV-nken is látszik rendesen... Pedig másik szolgáltatónál (talán Telekomnál) láttam, hogy HD-ban vannak a HBO adók.

Egyébként szerintem időnként vannak olyan filmek, műsorok a TV-s HBO csatornákon, ami nincs fent a GO-n. Bár ennek még sosem néztem utána, de el tudom képzelni. De tény, hogy mi már nagyon keveset nézzük a lineáris adást, úgyhogy szerintem mehet a lecsóba.

Új hozzászólás Aktív témák