- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Gömbike #89110 üzenetére
Köszi, mikróban gondolkozok, nem akarok +1 gépet. És emiatt ez a kritérium, mert minden egyébre a mostani mikró is jó, de majd 10 éves és, emiatt gondolkodunk a cserében de nincs más kitételünk az újjal szemben.
#89113balojazz: igen a jelenlegi is 800as, és ha sikerül úgy meggyűrnöm, hogy puffadás alatt úgy nő meg, hogy nem akad el akkor tökletesen kipattog égés nélkül a szemek, 99.9 %-a.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Mikrót szeretnék venni. Igazából egy kritérium van, elég nagy legyen hogy a zacsis popkorn rendesen kipattogjon. A mostani 20 literesben mindig elakad és egy része megég, valamennyi meg nem pattog ki. (amikor sikerül úgy begyűrnöm, hogy szépen elforog akkor tökéletesen kipattog) Szóval semmi extra funkció nem kell, hanem egy nagyobb jó ár/érték arányú alapgép. Vagy ezesetben vehetem a legolcsóbb 23-25 litereset?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Jelenleg van egy mosogatógép a konyhában. Úgy van "beépítve" hogy a felette lévő konyhaszekrény simár rá van rakva. Tehát az egész súly a gépen van. (így volt mikor megvettük a házat) Ki szeretnénk cserélni a gépet, de igazából mind olyan széles mint a jelenlegi, ezért csak ugyanígy tudnám összerakni. Nem gond ezeknek a gépeknek, hogy rajta van kb 60 kg? És ez csak tipp, lehet több is.
Illetve másik kérés: Max 150ig keresnék mosogatógépet. Ár érték arányban legyen jó.
Köszi
-
JoolsNOS
veterán
válasz
d@minator #65448 üzenetére
És modjuk egy ilyen olcsóbb gép mennyivel tud kevesebbet? Ez is hőszivattyús. Direkt a legolcsóbbat linkeltem.
Vagy akár ez. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! 150 körül lehet kapni jó energiatakarékos szárítógépet? Kissé elegem van abból hogy mindenhol teregetők vannak a házban. És penész is van.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! 60 környékén van valami használható robotporszívó?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Asszony nagyon rá van kattanva most a kombinált porszívó/felmosó gépekre. De sose, volt még ilyen a kezünkben. Mennyire használhatóak ezek? Van valakinek tapasztalata? Ár-értékben mit érdemes venni?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha úgy szállítok hűtőt, hogy nem döntöm fel akkor mennyit kell várnom, hogy bekapcsolhassam? Mert sajnos csak jöv héten érkezik az új hűtő, és addig szereztem egy kicsit, mert a régit meg holnap viszik.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Csabroncka #20297 üzenetére
Akkor ez lesz, mert nekem is bent volt a top 3ban.
Be is zsákoltam. Euronicsben 89900 ingyen szállítás.
Köszi a megerősítést. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Csabroncka #20295 üzenetére
Azt hiszem, már nem enged pályázni.
(ezt úgy általánosan kérdezem: )Viszont nekem is kb holnap meg kéne vennem a hűtőt. Van most valami jó választás 100 ropi alatt? Alulfagyasztós, 80-100 liter körüli fagyasztóval. A++. Min 3 év gari.
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
#94529552 #20189 üzenetére
Mindenképp alulfagyasztós lesz. Csak a 100 a lélektani határ. Pár napja linkeltem 3at ami tetszett 100 alatt. Annyira nem sürget. Csak a mostani kb eszik 530 Kw/év, plusz ki tudja meddig megy még. Várok még egy kis akcióra.
Más: Ma jött meg a makita fúróm. Mennyit érdemes költeni fúrószárra? Kb 5-5 db fa-fém-beton szett kellene.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
#94529552 #20186 üzenetére
Itt jó a kép. Kár, hogy meghaladja a keretem, már venném is.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #19965 üzenetére
Na gondoltam, hogy a link csak addig működik amíg én választottam ki. Szóval ezek lennének a gépek:
Az 5 év gari miatt.
Ez tetszik a legjobban.
Talán ez a legjobb márka ezek közül. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Hűtőt szeretnék venni. Max 100ezerig. Alulfagyasztósat, A++ (max 250kwh/év) Mostani hűtő 180/100liter, hasonló kapacitás. Ezeket nézem most. Szerintetek? Talán a Gorenje tetszene legjobban, de a Beko 5 év garija csábító.
KÖszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
Antonio #19889 üzenetére
Teljes géptakarítás után is büdös. Állat nincs. Olyan tipikus porszívószag (majdnem minden gépnél éreztem eddig amit valaha használtam) de ez marha erős. Ez amúgy kb a legolcsóbb kategóriás gép.
Ilyesmi.Ha porzsákosat veszek akkor kb meddig elég bele a porzsák? Mert azt azért nem akarom, hogy veszek egy gépet 15-20ért aztán évente még 10.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
15 körül lehet valami jó porszívót venni? Nem kell bivalyerős, csak ne legyen a legrosszabb energiaosztály és a lényeg, hogy ne legyen büdös. A mostani marha rossz szagot enged ki magából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest