- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Oké, szöszös, nem megy bele, értettem, sóher üzemmódot kikapcsoltam
-
madgie
titán
válasz
#32577792 #41915 üzenetére
Na, megjött tegnap, ma kipróbáltuk. Sok újat nem tudok róla mondani, a zajt nem mértem le, de nem hangosabb, mint az ezeréves Zanussi felültöltős mosógépünk. Szépen elzümmög magának, sose volt szárítógépünk, így tényleg jó érzés a puhább törölköző, meg persze nagyokat pislogtunk a szöszgyűjtőben lévő cucc mennyiségén
A vízgyűjtőben lévő víz amúgy ebben az esetben tiszta kondenzvíz? Mehet egy flakonba, hogy a vasalóhoz se kelljen desztillált vizet vennem, vagy hülyeséget beszélek?
-
madgie
titán
válasz
#32577792 #41915 üzenetére
Péntek vagy hétfő. Volt más is, de nekünk a kamrába fér el csak, a felültöltős mosógép mellé, a kamra ajtónyílás meg 56 centi. Méricskéltem itt a helyi “vasbótba” az átlagos mélységű cuccokat, hogy ha leveszem az ajtót róla, akkor talán be tudom szuszakolni, de aztán úgy döntöttünk, nem centizek, meg úgyis kicsi a spájz, több helyünk marad egy ilyen keskeny gép mellett.
Amúgy a gyerek miatt kell a cucc, pontosabban amiatt, hogy a gyerek miatt sokkal többet mosunk és hiába szellőztetünk napi háromszor, a hálóban három napja állt az ágy alatt (meg a falon alul) a penészedésnek induló pára. Aztán úgy gondoltuk, nem fogunk párátlanító gépet ide-oda tenni, eddig soha nem penészedtünk, tuti a mindennapos mosástól van (a kicsi előtt elég volt hetente egyszer mosni).
-
madgie
titán
válasz
Mezga Aladár #41776 üzenetére
Azta, de bamba vagyok! Köszi a segítséget
-
madgie
titán
Ahoi! Fél napja bújom az internetet, de méret alapján nem nagyon találtam a szárítógépeket rendszerezve. Olyan problémám van, hogy mindössze 56 centi széles az ajtónyílás, ahová be kellene férnie a szárítógépnek, azoknak a nagy része meg nyilván 60x60-as, esetleg 58 centi mély, de még az is sok. Van esetleg valami tippetek kisebb méretű cuccra? Az, hogy hőszivattyús vagy kondenzációs, másodlagos, elsősorban férjen be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest