- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltincs
tag
Teljesen megértem, hogy nem jöttek be és azt is pláne ilyen időkben hogy siettek. A helyszíni telefonos kolléga stílusával volt gond, és azzal hogy 3 órányi telefonálás után jutottunk el oda, hogy menjek be és beszéljük meg mit lehet tenni képekkel és minden egyébbel. És nem egy kis cégről beszélünk ahol ez valódi kiesés, hanem egy nem magyar áruházláncról, ahol ez a tétel röhej. De hogy ennyit kell szenvedni hogy legalább meghallgassanak hogy baj van és nem működőképes az áru, az vicc szerintem.
-
Baltincs
tag
válasz
BB9000 #52552 üzenetére
Végül pár kedves szóváltás után "kihisztiztem", hogy egyébként mivel használhatatlan a készülék(mivel a sérülés miatt nem záródik az ajtó rendesen és lötyög, illetve kinyitni sem tudom teljesen, elvált belül a gumitömítés a faltól és a fal is megrepedt), ezért kötelesek 72 órán belül cserélni, úgyhogy holnap becsattogunk a képekkel és a papírokkal és elvileg megteszik. Kiváncsi vagyok hogy még ott is kardoskodni kell vagy elfogadják és mindenki megy a dolgára utána.
-
Baltincs
tag
Sziasztok!
Lehet OFF, és elnézést, hogy itt írom meg, de ötletem nincs hol máshol tehetném meg.
Egy érdekes dolog történt velünk, és értetlenül állunk a történtek előtt párommal. Rendeltünk egy electrolux mosogatógépet (117 ezer forintért) a euronicsból. Párom volt itthon, átvette, ugye a lakásba nem hozhatják be, hazaértem, kibontottuk és sérült volt. Nem kicsit (az ajtót konkrétan nem tudjuk nyitni a sérült lemez okán).
Hívtuk őket és "aláírták hogy átvették sérülésmentesen", az üzletvezető pedig nem elérhető, így jártunk.
Hivatkoznak a járványügyi helyzetre, hogy azért nem hozhatják be a futárok (akiken még maszk se volt) a lakásba a vásárolt terméket, természetesen sietősen párom elé tette a papírt, amit alá is írt, hiszen a lépcsőház kellős közepén nem fogja kibontani teljesen az egyébként elég jól becsomagolt terméket, úgy hogy a futár meg már odáig se akarta felhozni, mert ő siet.Ilyenkor mit lehet tenni? Tettünk panaszt a fő ügyfélszolgálatukon, de sokat nem remélünk tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest