- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
iZol92
csendes újonc
válasz
F-ECT$ #87323 üzenetére
Érdekesség, hogy a Philips consumer termékeket több cég gyártja.
Szépségápolási termékek (borotva, IPL, fogkefe): maradt Philips
Háztartási kisgépek (porszívó, kávéfőző stb): eladták kínai befektetési cégnek, Versuni néven kell a céget keresni.
Szórakoztatóelektronika (TV, hangfal, fülhallgatók): kínai TP-Vision gyártja őket kb 10 éve. Amerikában a TV-ket pedig a Funai.
Projektorok: svájci cég, Screeneo a nevük.
Adattárolás (pendrive, SSD, lemezek): egy holland cég, a Dexxon forgalmazza ezeket.Szóval ha egy borotva vagy egy fogkefe rossz, azért még az eredeti céget lehet szidni, a többi már igazából csak a nevében Philips.
-
iZol92
csendes újonc
válasz
iZol92 #75425 üzenetére
Illetve annyi még eszembe jutott, hogy én nem mostam át a szárító-rendszert a srác tanácsai ellenére, nekem egy csavarhúzó + porszívó kombó bőven elég volt. Szépen megkapargattam a koszt, majd fel is szívta a porszívó, többre nem volt szükség.
Egyébként a folyamat maga nem túl bonyolult, fedlapot leszeded, előlapot is, majd ezután a szárító-rendszer csavarjait kioldod, a csatlakozásnál a fémet széthúzod és mindenhez hozzá lehet férni. Nekem kb 1 óra volt emlékeim szerint mindennel együtt a művelet.
-
iZol92
csendes újonc
Persze, íme:
Remélem jó a link, nekem a 2. hozzászólás az, amire szükséged lesz. Ha mégsem jelenik meg, George Fortescue hozzászólása alatt lesz válaszként. Branko Dumanovski kommentjét kell keresned, bosnyákul írja le a dolgot, de Google fordítóval nekem teljesen érthető volt. Elvileg a srác készített egy videót is, azt megpróbálom elkérni a biztonság kedvéért, de nekem a hozzászólása is megfelelt.
Nekem elég sok szösz kijött a gépből, pedig nem ment még egy évet sem.
Itt van egy LG mosó-szárítógép szétszedés ([link]) nagyon hasonló a Beko felépítése is, ahogy láthatod, itt is rengeteg kosz gyűlik össze.
-
iZol92
csendes újonc
Hát, én már semmiben sem vagyok biztos. Azt tudnod kell, hogy a gép gyári hibás volt, nem jól érzékelte a hőmérsékletet,állandóan azt hitte, hogy túl meleg van a dobban. Úgy tűnt fel, hogy nem nyitotta ki az ajtót a mosás végén, mert azt hitte, hogy nagy a forróság. 2-3 napos volt, hívtam a szervizt, kb 3. alkalommal javították meg (O betűvel kezdődik a szerviz neve). Na de úgy, hogy másnap eláztatta a fürdőszobát, mivel nem rakták vissza a fűtőszálat rendesen, így ott folyt ki a víz. Arról nem is beszélve, hogy hiába mondtam mi baja, ők nekiálltak ajtót + ajtózárat cserélni, mert biztos az a gond. Azt is meghallgattam, hogy alkatrész nincs hozzá, miközben minden elemen ott a cikkszám és a neten rákerestem, simán rendelhetők.
Úgyhogy hiába van rajta 5 év gari, én magamtól álltam neki takarítani, én legalább rendesen összerakom. Most is E43 + E10 hibát írt ki, azaz az ajtóra panaszkodott. Gyanús volt, hogy nem az ajtó miatt áll le a szárítás, végül egy YouTube videóból jöttem rá a gondra. Az ottani kommentekben egy srác leírta, hogy mit kell tenni, megcsináltam, azóta jó.
Szóval de, én kinézem, hogy nem jöttek rá, hogy mi baja a gépednek.
-
iZol92
csendes újonc
Ezt hito-nak, csak válasz helyett új kommentre nyomtam:
Szia!
Esélyesen teliment szösszel. Nekem egy Beko HTE-7616 van, 1 éves, a hétvégén pucoltuk ki. Ugyanez a tünet volt, egy ideig szenvedett, végül többször próbálkozás után ajtóhibát írt ki a gép, de a neten találtam leírást, hogy mit kell tenni. Rászántam 1 órát, hibátlan. Esélyesen teliment szösszel a szárító-rendszer és nem működött jól.
Ha nem akarsz megint Beko-t- amit értek- akkor nézz Samsungot vagy LG-t. Annyi még, hogy ez az eltömődés más mosó-szárító gépeknél is előjöhet, úgyhogy erre érdemes felkészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest