Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iZol92

csendes újonc

válasz F-ECT$ #87323 üzenetére

Érdekesség, hogy a Philips consumer termékeket több cég gyártja.

Szépségápolási termékek (borotva, IPL, fogkefe): maradt Philips
    Háztartási kisgépek (porszívó, kávéfőző stb): eladták kínai befektetési cégnek, Versuni néven kell a céget keresni.
    Szórakoztatóelektronika (TV, hangfal, fülhallgatók): kínai TP-Vision gyártja őket kb 10 éve. Amerikában a TV-ket pedig a Funai.
    Projektorok: svájci cég, Screeneo a nevük.
    Adattárolás (pendrive, SSD, lemezek): egy holland cég, a Dexxon forgalmazza ezeket.

Szóval ha egy borotva vagy egy fogkefe rossz, azért még az eredeti céget lehet szidni, a többi már igazából csak a nevében Philips.

• iZol92

csendes újonc

válasz iZol92 #75425 üzenetére

Illetve annyi még eszembe jutott, hogy én nem mostam át a szárító-rendszert a srác tanácsai ellenére, nekem egy csavarhúzó + porszívó kombó bőven elég volt. Szépen megkapargattam a koszt, majd fel is szívta a porszívó, többre nem volt szükség.

Egyébként a folyamat maga nem túl bonyolult, fedlapot leszeded, előlapot is, majd ezután a szárító-rendszer csavarjait kioldod, a csatlakozásnál a fémet széthúzod és mindenhez hozzá lehet férni. Nekem kb 1 óra volt emlékeim szerint mindennel együtt a művelet.

• iZol92

csendes újonc

válasz sonar #75423 üzenetére

Persze, íme:

[link]

Remélem jó a link, nekem a 2. hozzászólás az, amire szükséged lesz. Ha mégsem jelenik meg, George Fortescue hozzászólása alatt lesz válaszként. Branko Dumanovski kommentjét kell keresned, bosnyákul írja le a dolgot, de Google fordítóval nekem teljesen érthető volt. Elvileg a srác készített egy videót is, azt megpróbálom elkérni a biztonság kedvéért, de nekem a hozzászólása is megfelelt.

Nekem elég sok szösz kijött a gépből, pedig nem ment még egy évet sem.

Itt van egy LG mosó-szárítógép szétszedés ([link]) nagyon hasonló a Beko felépítése is, ahogy láthatod, itt is rengeteg kosz gyűlik össze.

• iZol92

csendes újonc

válasz hito #75412 üzenetére

Hát, én már semmiben sem vagyok biztos. Azt tudnod kell, hogy a gép gyári hibás volt, nem jól érzékelte a hőmérsékletet,állandóan azt hitte, hogy túl meleg van a dobban. Úgy tűnt fel, hogy nem nyitotta ki az ajtót a mosás végén, mert azt hitte, hogy nagy a forróság. 2-3 napos volt, hívtam a szervizt, kb 3. alkalommal javították meg (O betűvel kezdődik a szerviz neve). Na de úgy, hogy másnap eláztatta a fürdőszobát, mivel nem rakták vissza a fűtőszálat rendesen, így ott folyt ki a víz. Arról nem is beszélve, hogy hiába mondtam mi baja, ők nekiálltak ajtót + ajtózárat cserélni, mert biztos az a gond. Azt is meghallgattam, hogy alkatrész nincs hozzá, miközben minden elemen ott a cikkszám és a neten rákerestem, simán rendelhetők.

Úgyhogy hiába van rajta 5 év gari, én magamtól álltam neki takarítani, én legalább rendesen összerakom. Most is E43 + E10 hibát írt ki, azaz az ajtóra panaszkodott. Gyanús volt, hogy nem az ajtó miatt áll le a szárítás, végül egy YouTube videóból jöttem rá a gondra. Az ottani kommentekben egy srác leírta, hogy mit kell tenni, megcsináltam, azóta jó.

Szóval de, én kinézem, hogy nem jöttek rá, hogy mi baja a gépednek.

• iZol92

csendes újonc

Ezt hito-nak, csak válasz helyett új kommentre nyomtam:

Szia!

Esélyesen teliment szösszel. Nekem egy Beko HTE-7616 van, 1 éves, a hétvégén pucoltuk ki. Ugyanez a tünet volt, egy ideig szenvedett, végül többször próbálkozás után ajtóhibát írt ki a gép, de a neten találtam leírást, hogy mit kell tenni. Rászántam 1 órát, hibátlan. Esélyesen teliment szösszel a szárító-rendszer és nem működött jól.

Ha nem akarsz megint Beko-t- amit értek- akkor nézz Samsungot vagy LG-t. Annyi még, hogy ez az eltömődés más mosó-szárító gépeknél is előjöhet, úgyhogy erre érdemes felkészülni.

Új hozzászólás Aktív témák