Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz 8th #42836 üzenetére

Parancsolj:
    "
    ribarszki
    (senior tag)
    Nézd, én is ezt mondtam, amíg nem próbáltam ki egy normális porzsákos gépet. Addig én sem tutam elképzelni miért vesz valaki porzsákos gépet, és azt hittem (naivan), hogy a porzsák nélküli gépeké a jövő és ez a legújabb fejlesztés. Így utólag beismerem, nem is tévedhettem volna nagyobbat.

Szóval van gondjuk bőven. Erről itt a fórumon meglehetősen sokan tudnának mesélni.. sajnos.. hamar eltömődő szűrők, technológiából fakadóan tökéletelen szűrés, rohamosan csökkenő szívóerő, hangosak, hepa szűrő korai elhaláozása, macerás takarítás- lehet kapargati a szvacsról a hajszálakat, szöszöket- várni a száradó alaktrészekre, szivacsokra. Egy pót szivacs, és hepa páros pedig majdnem annyi mint egy olcsóbb gép ára... A tiédhez a szivacs 4000.Ft a Hepa pedig akciósan is 7.000Ft. Ráadásul a Hepa durván fél év alatt K.O, mert annyi apró port átenged a tartály és a szivacs.

Amennyiben a tartályban van egy hengeres szűrő az még nagyobb szívás, ott kézzel kapargathatod a sok mocskot a szűrő bordái közül. Jellemzően ez a nagyon olcsó modellek kiváltságai. A samsung nem használ ilyet, de az sem sokkal jobb

És mindezt miért? Havi 200Ft-ért? Egyedül a marketing tolja ezerrel, de valójában a porszívógyártás zsákutcája. A porzsákosat előveszed, elteszed, és 1,5-2 havonta kidobod a kukába a zsákot. Ennyi. Aki a zsáknélküli után kipróbálna egy normális zsákos porszívót, csak egy kérdést tenne fel: Miért nem hamarabb?"

Új hozzászólás Aktív témák