- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
#62435328 #2180 üzenetére
Még messze e topik születése elött vetettem fel, hogy Ok, de hogy tesztelek mondjuk egy 7.2 felállást 120m+ kábelezéssel. El lettem hajtva, hogy hát ez egyéni szoc probléma, túl speciális igényeim vannak.
Azán meghallgattam pár rendszert amik mezei Kácsa installációs kábelezéssel voltak bekötve, dedikált szobákban és megerősítést nyert, hogy nem kell túlgondolni a kábel dolgot. -
válasz
#62435328 #2186 üzenetére
"a "hívők" részére lehetőség nyíljon vita nélkül megbeszélni a különböző kábelek hatásait"
"Aki idejön, nyilván tudatosan kábelekről szeretne infot kapni, nem pedig cáfolatokat olvasni."
Világos. Ez a "vita nélkül" kitétel azért felvet kérdéseket. Értem én a konfliktusok kikerülésének célját, meg a kellemes dagonyázás vágyát az egyetértők akolmeleg pocsolyájában, de hol lesz a határ? Milyen szintű hülyeség lesz tolerálva? Bármi? Ha valaki azt állítja, hogy mióta tápkábelt cserélt a motoros mozgatású vetítővásznon, azóta jobb lett a kontraszt, akkor senki nem fogja felvilágosítani? Nem lesz erről némi vita? Bólogatójánosok bólogatnak egymás gigantikus baromságaira, ráadásul egy műszaki szemléletű lapcsalád topikjában. Remek lesz.
Csináljátok meg, de ez névváltoztatás nélkül nem fog menni szerintem. Találjátok ki, legyen megfelelően kirekesztő a cím, hogy ide racionális laikus vagy haladó kérdező még véletlenül se tegye be a lábát. A jelenlegi címmel bárki idejöhet vitatkozni, ha én, vagy az általtok eddig megismert "kételkedők" nem is. És fognak is, ez egészen biztos. Már sokat beszéltünk erről, a legjobb ilyen helyzetben egy zárt vagy nyitott facebook csoport, saját moderálással, ahol csak azok vannak jelen, akik egyetértenek. Itt, pláne ilyen címmel esélytelen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Motoros topic
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest