- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
Erősitők közül tényleg jhonak tünnik a DENON AVR-1306 amit te is javasoltál!
1 kérdésem lenne vele kapcsban h nem láttam kiirva h h "átlagban" leszokták irni h 5 x 100W 8 ohm szal esetleg te tod h a Denon hány ohmos?A Mélynyomók közül PIONEER S-W90S és Yamaha YST-SW015 tetszik!Esetleg van vmi lényeges külömbség a 2 között?
-
IreN!CuS
addikt
Az a baj h tényleg nem értek ezekhez a dolgokhoz szal én nem tudnék neki állni szerelgetni a mélyet!Esetleg tudnál konkrét tipust ajánlani erösitőböl meg mélyböl?
Meg a másik amit nem tok h tegyük fel veszek 1 Pioneer erősitött azt gond nélkül össze tom kötni a gépel?Meg ezen a hangcuccot ami nekem van a mélyet tudtam szabályozni és h ha meglesz az uj mély nem foglya elnyomni a többit mert h nem tom a mélyet vissza venni, vagy azt az erősitőn is tom szabályozni?!(bocs a hülye fogalmazásért!)
Köszi
Üdv -
IreN!CuS
addikt
válasz
jolti05 #2303 üzenetére
Nem volt hibás amikor kihoztam tavaly karácsonykor!Aztán anno tavaly nyáron elszált a mélynyomo vittem gariba állt bent közzel 2 honapot!vissza kaptam a gari lejárta elöt kb 2 héttel!haza vittem össze raktam megint csak szar volt a mélynyomó azaz ugyan olyan volt mint ahogy bevittem!!Aztán nem régg olyan honapja szó szerint elfüstölt a mély azaz a mékynyomonak van 1 kivezetés a "doboz" elején és abból ömlött a füst!Ezek után hangkarin kikapcsoltam a mélynyomot meg a középsö tekeröt lecsavartam ami a mélynomot szabályoza!És ugy kb 1 hete bekapcsoltam pattant 1et és azóta semmi sem megy nem is reagál semmi!
Ha esetleg tudsz nyugotan ajánhatnál 1-2 jho erösitőt meg mélynomot! -
IreN!CuS
addikt
üdv!Nem találtam a megfelelő topikot azért írok ide!Azzal kapcsban érdeklődnék h nekem volt(van de már nem sokáig ) 1 Genius SW 5.1 5000 HOME THEATER amiben a erösitö és a mély elszállt,ez 1 "dobozban van benne" de az 5 hangfal tökéletesen üzemel!Nha és a lényeg h esetleg megoldható az h veszek 1 új erösitőtt meg 1 mélynyomot és az erősítőre rákötöm a régi genius hangfalakat!?!?Meg ha rákötöm a több watt amit az erösitö leadd nem foglya megölni a hangfalakat?
Köszi előre is!bocs a fogalmazásért!
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest