- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
dhcodoki #6546 üzenetére
nem sürgős vásárlási kényszerem van, de eddig megvoltam az eddigi hangcuccommal, csak az pár héttel ezelőtt bemondta az unalmasat és most csak 4 hangszóró maradt... de ezek nagyon régi videoton és whd márkájúak... nem rosszak de most picit többet akarok...
viszont FullHD-t nézni stereoval elég gagyi, ezek az egyszerűbb, olcsóbb 5.1-ek meg csak-csak jók lennének addig amíg összejön egy kis felesleges pénz normális hangcuccra... -
Sh4rKy
senior tag
Őszinte leszek és nem hallottam szólni a magnatot, bevoltak dobozolva.
Ezeket a most már olcsónak mondható geniusokat meg hallgattam rengeteget régen haveromnál, xbox-on keresztül és nagyon tetszettek!
Viszont a fa dobozosokat meg nagyon dícsérik, de olyanra per pillanat csak használtba lenne pénzem sajnos...
Jövőbeli házimozi tervezgetésében úgy gondolkozok, hogy már megvan a FullHD TV, valamikor mostanában bekötik az IPTV-t (t-home rulZ), akarok egy 500gigás vagy 1terrás USB-s vinyót és egy xbox 360-at és akkor a PC megmarad letölteni meg netezni, a külső vinyón lennének a zenék és a filmek, az x360 meg ezek lejátszására és persze játszani... és mindehez kéne nekem egy olyan 5.1-es cucc, amivel lehet élvezni azért ha megnézek egy filmet FullHD-ban vagy játszok egyet a kedvenc játékaimmal (forza 3, colin dirt 2, stb..) és amikor nem ezeket csinálom akkor szólnak a kedvenc zenéim, ugyanis rohadtul "zenebuzi" vagyok -
Sh4rKy
senior tag
Köszi a gyors választ
És amúgy mennyire jók ezek az "occsó kategóriás 5.1-ek"?
Néztem a media markt-ba egy Magnat MOTION 990 szettet, 5.0-ás, egész olcsóért, 35 körül... csak ugye ahhoz megint csak kéne egy 5.1-es erősítő, nekem meg egy 2 csatornás videoton van -
Sh4rKy
senior tag
Szevasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy olcsóbb, egyszerűbb 5.1-es erősítőket érdemes megvenni, valami régebbi fajtából (mint ez) és ezzel hajtva régi videoton és WHD hangfalakat meg egy házilag gyártott mélynyomót, vagy inkább vegyek egy pc-hez való 5.1-et (mondjuk egy ilyen Geniust)?
Igazából mindkettő átmeneti lenne, mert későbbiekben egy komolyabbat akarok építeni, csak most per pillanat nem engedi meg a tárcám, hogy komolyabbat vegyek, de valami kéne, hogy 5.1-ben nézhessem a filmeket, ha már egyszer FullHD TV van...
Igazából ma voltam MediaMarkt-ba és rájöttem, hogy muszáj
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest